Медведєв “розродився” новими погрозами про апокаліпсис

Головна Сторінка » Медведєв “розродився” новими погрозами про апокаліпсис

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 27 лютого.

Заступник глави Ради безпеки Російської Федерації Дмитро Медведєв поширив чергову маніпуляцію щодо війни в Україні, повідомила у понеділок пресслужба ЦПД в Telegram.

“Захід продовжує накачувати Україну зброєю і не розуміє, що це перешкоджає відновленню переговорів, веде до програшу для всіх. Апокаліпсису, коли про минуле життя доведеться забути на століття, доки не перестануть випромінювати радіацію димні завали. Світ без Росії нам не потрібен”, заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фахівці нагадали про чотири правила кібергігієни

Маніпуляцію поширив також посол РФ у Німеччині Сергій Нечаєв:

“Наївно було б вважати, що система міцної безпеки в Європі може бути сформована без і проти Росії. Рішення Берліна про постачання танків Leopard Києву є вкрай небезпечним та сприяє переведенню конфлікту на новий рівень ескалації”.

Секретар Радбезу Білорусі Олександр Вольфович заявив, що війна в Україні начебто розплющила очі усьому світу про наявність величезної кількості біолабораторій під егідою Сполучених Штатів Америки. Це фейк, попереджають в РНБО.

“Понад 30 лабораторій розкрито у 12 містах України, де проводились досліди над тваринами, рослинами, та й, зокрема, над людьмиі”, дезінформував білорус.

Канцлер ФРН Олаф Шольц заперечив, що Німеччина нібито хоче повернутися до звичних відносин з Росією. Він також відреагував на слова президента України Володимира Зеленського про “недостатню” військову допомогу.