Перший матч України під керівництвом Реброва та очікування президента УАФ

Головна Сторінка » Перший матч України під керівництвом Реброва та очікування президента УАФ

Національна збірна України з футболу здобула нового наставника. Незважаючи на всі пересуди та тривале заперечення з боку різних інсайдерів факту наявності домовленостей між головою УАФ Андрієм Павелком та Сергієм Ребровим, 7 червня останній таки став тренером національної команди.

Ще у січні 2023 року на своїй пресконференції керівник УАФ Павелко дав зрозуміти, що у нього та Реброва багато спільних поглядів на те, як має розвиватись український футбол та наша головна команда.

Тоді ж глава українського футболу попросив ЗМІ трохи почекати і не забігати наперед із прогнозами щодо тренера. Хоча загалом було зрозуміло, що альтернативи Реброву не розглядав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник збірної України поділився враженнями від праці під керівництвом Реброва

Безліч інсайдерів після цього активно ставили під сумнів здатність УАФ домовимося з Ребровим і підписати з ним контракт. Але, як показав час, Павелко дотримався слова.

Перший матч національної команди під керівництвом Реброва відбудеться зі збірною Німеччини вже 12 червня, а всі зібрані кошти передадуть на благодійність та підтримку нашої країни.

За словами самого Реброва, він дуже радий повернутися до України та працювати у рідній країні.

“Моя сім’я теж повертається, дуже радий, що моя дружина так сприйняла моє рішення. Як я казав раніше, далі працюватимемо на Україну. Прямо зараз у мене вже чинна угода зі збірною”, – сказав він під час дебютної тренерської конференції.

Від Реброва в УАФ очікують виконання низки завдань. Насамперед вони пов’язані, зокрема, і з “Євро-2024”.

“Всі розуміють, що ми потрапили до дуже складної групи у відборі на “Євро-2024”, всі розуміють, що це буде фантастично, якщо ми потрапимо безпосередньо, але ми завжди чекаємо на якісну гру команди. А вже яке буде місце покаже історія.

Найголовніше, щоб наші вболівальники бачили гру, щоб у них були емоції та віра в команду, а гравці зроблять все, що від них залежить, щоб виконати завдання вийти на Євро.

Всі розуміють, що це дуже складне завдання зараз, але я впевнений, що наші гравці, як і воїни ЗСУ, щодня показують усьому світу, що можна демонструвати характер і мужність, так і наші гравці виходитимуть на гру з упевненістю в своїх силах”, сказав Павелко.

Раніше у Реброва був контакт із “Аль-Айне”, і він став найуспішнішим тренером за всю історію цієї команди.

У збірній України також визначилися з помічниками Реброва.

Відомо, що Вісенте Гомес буде старшим асистентом, Альберто Босх, Гліб Платов асистентами. При цьому Платов збереже за сумісництвом посаду технічного директора “Дніпра-1”.