Цей день може круто змінити ваше життя на краще – названо дату

Головна Сторінка » Цей день може круто змінити ваше життя на краще – названо дату

12 лютого не сидіть на одному місці. Цей день може стати початком нового етапу вашого життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Цього понеділка зірки сприятимуть раннім пташкам, – говорить астрологиня. – Почніть день із зарядки. Наполегливо прямуйте до своєї мети. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Вона допоможе зробити правильний вибір. Цей день може круто змінити ваше життя на краще. У понеділок розпочне вдаватися те, що раніше було важко зрушити з місця. Це день конкретних дій. Будуйте, ремонтуйте, прибирайте. Можна відправлятися у відрядження. Але пильнуйте за кермом і стережіться нав’язливих нових знайомих”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Цей день сприятиме амбітним, упевненим у собі людям. Проте складно йтимуть справи у представників творчих професій. Спостерігатиметься період застою у дизайнерів, художників та інших митців.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прагніть розвитку й оновлення у роботі. Перехід на нову посаду обіцяє стрімке кар’єрне зростання. Не дозволяйте оточенню відволікати вас від важливих справ. Втрачені можливості надолужити не вдасться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто перевантажувати свій робочий день надміром справ. Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок. Ця доба якнайкраще підходить для цього. Так само легко буде назавжди розлучитися з неприємною людиною.

Рак (22 червня – 22 липня)

Треба більше уваги приділити своєму організму. Продумайте раціон харчування, режим сну й відпочинку. Почніть спілкуватися з людьми, що пропагують здоровий спосіб життя.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Сплануйте свої справи на місяць вперед. Таланитиме людям із гарним смаком. Вони купуватимуть красивий одяг, робитимуть вдалі зачіски, знайдуть оригінальні рішення під час ремонту.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться на полиці шафи. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто має шанс зустріти свою долю у високосному році – любовний гороскоп на 2024 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ранок потребуватиме ясності мислення, чіткого уявлення про плани й завдання на день. Свідомо обмежуйте своє спілкування до необхідного мінімуму. Нехай ніщо не заважає вам робити свою роботу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це день утілення ідей у життя. Майструйте, будуйте, ремонтуйте, запускайте нові виробничі потужності. Найкращий день для старту нового бізнесу чи рекламної кампанії.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Цього дня люди легко закохуватимуться і захоплюватимуться новими ідеями. Прагнутимуть задовольнити свої естетичні потреби. Матимуть безліч нестримних бажань. Контролюйте себе. Не все бажане принесе реальне задоволення.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Закохані переживуть яскраві романтичні моменти. Зірки сприятимуть щирим почуттям. Але зароджене саме цього дня кохання виявиться швидкоплинним.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе повертається на краще. Отримаєте усе, чого захочете. Розберіться зі своїми бажаннями і рухайтеся до своєї мети.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Відчуватимете надмірну тривожність. Краща порада – знайдіть собі роботу до душі. Можна розпочати новий курс навчання. Шукайте собі гарних учителів і корисні курси.

2024 рік стане мегауспішним для тих, хто не відкладає життя на потім, а досягає поставленої мети тут і зараз. Астролог розповів, як знаки будуть по-справжньому щасливими.