38-річний Монатік кардинально змінив зовнішність

Головна Сторінка » 38-річний Монатік кардинально змінив зовнішність

Український співак та продюсер Дмитро Монатік відзначає 38-річчя.

У день свого народження артист продемонстрував кардинальні зміни в зовнішності. Він пофарбувався у блондина. З новим кольором волосся показався у студії “Сніданку з 1+1”.

На питання, як зірку привітала родина, відповів: “Вони прийшли зранку з тортом. Я не встиг скуштувати жодного шматочка, але свічки задув. Було надзвичайно приємне пробудження без тривоги. Це найкращий подарунок, коли рідні поруч”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я молодший лейтенант” – Мірошниченко сказав, коли буде воювати на фронті

Крім цього дружина співака – Ірина – у якості привітань закликала підтримати збір патронатної служби “Азову” на лікування поранених під Авдіївкою бійців третьої окремої штурмової бригади.

“Якщо маєте можливість та бажання привітати з 38-річчям, будь ласка, хоча б 38 грн або 380 тис… Хто скільки може – всі гроші йдуть на лікування бійців”, – наголосила жінка.

Раніше Монатік долучився до акції на підтримку полонених захисників Маріуполя. Артист опублікував кадри, на яких показався з дружиною Іриною і двома дітьми – Платоном і Данилом. Зіркова сім’я тримала в руках плакати з написами “Полон вбиває” і “Free Azovstal Defenders”.