Зарплати від 70 тис. грн. ГУР запустив рекрутинг

Головна Сторінка » Зарплати від 70 тис. грн. ГУР запустив рекрутинг

В Україні стартувала рекрутингова кампанія до підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони “Став плюс”.

Про початок рекрутингу оголосив представник ГУР Андрій Юсов, повідомила LIGA.net.

Кандидати з необхідним переліком знань, навичок та досвіду мають реальну можливість стати працівником ГУР, сказав Юсов.

Представники спецслужби виокремили низку стандартів, яким має відповідати потенційний кандидат на проходження служби в українській розвідці.

За словами представників відомства, якщо йдеться про підрозділи активної дії, серед пріоритетів є: хороша фізична форма, витривалість, вміння орієнтуватися у стресових ситуаціях, а вік може становити від 18 до 40 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “А де я ще маю бути” – з’явився ролик про роботу у ЗСУ

Представник одного з підрозділів активних дій розвідки пояснив, що відомство пропонує рекрутам постійний розвиток, службу на умовах мобілізації або за контрактом, навчання, підготовку, а також забезпечення найкращою амуніцією і сучасними зразками озброєння.

Також сказали про якісне медичне обслуговування і грошове забезпечення від 70 тис. грн.

У розвідці також шукають технічних спеціалістів, чиї знання допоможуть ще ефективніше нищити ворога.

“Ми дуже зацікавлені у спеціалістах технічних галузей. А також в операторах безпілотників різного типу – як таких, що вже є на озброєнні, так і новітніх зразків”, – сказав представник відповідного підрозділу.

Потенційний кандидат має заповнити анкету, яку можна знайти на сайті ГУР у розділі “Кар’єра” та у розділі “військові вакансії” на рекрутинговій платформі Lobby-X.

До 22 рекрутингових центрів уже звернулося понад 6,6 тис. громадян, повідомив представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

У Києві відкрили перший рекрутинговий центр Сил спеціальних операцій ЗСУ.