Ребров розповів, що сказав гравцям після поразки від Румунії

Головна Сторінка » Ребров розповів, що сказав гравцям після поразки від Румунії

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров розповів про настанови, які дав гравцям після поразки від Румунії.

Він наголосив, що за поразку відповідальні всі, передає пресслужба УАФ

“Усі відповідальні за поразку від Румунії. У цьому винні і тренер, і гравці. Я підбираю футболістів відповідно до форми та рівня. Чемпіонат Європи це найвищий рівень. Кожен уболівальник має своє бачення, і в нас є деякі проблеми зі складом, але всі гравці, які були викликані, нам допомагають”, – сказав Ребров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар збірної України з футболу Лунін прокоментував поразку від Румунії

Він згадав слова Валерія Лобановського: “не слухайте нікого, крім свого тренера, не переживайте, що думають журналісти, тому що вони не бачать тренувань”.

“Після поразки ми проаналізували гру. Усі розуміють свої помилки, усі повинні виходити на поле з більшим духом і бажанням. Я очікую хорошої гри, тому що попередня для нас була холодним душем. Це Євро, найвищий рівень. Для деяких гравців це перший чемпіонат Європи, і для них це велика відповідальність. Потрібно поважати й підтримувати команду. Помилки будуть – цього не уникнути. Ми повинні забути гру з Румунією й вийти на поле на новому рівні, показавши, які уроки ми винесли”, – сказав головний тренер збірної.

У понеділок, 17 червня, збірна України провела свій перший матч на груповому етапі Євро-2024. Команда Сергія Реброва програла збірній Румунії з рахунком 0:3.

На 29-й хвилині дальнім ударом збірну Румунії вивів вперед Ніколає Станчу, який точно пробив у дев’ятку воріт Андрія Луніна.

У другому таймі Україна пропустила другий гол. На 53-й хвилині перевагу Румунії подвоїв Резван Марін.

Через чотири хвилини Румунія забила третій м’яч. У воротах Луніна відзначився Деніс Дрегуш.