З чим носити штани карго цієї осені: п’ять модних поєднань

Головна Сторінка » З чим носити штани карго цієї осені: п’ять модних поєднань

Штани карго залишаються у моді не один сезон. Вони не лише мають стильний вигляд з іншими речами, а й практичні та зручні у повсякденному використанні. Цього року звертайте увагу на моделі з масивними кишенями. Щодо кольорів – робіть ставки на болотяний і хакі.

Gazeta.ua пропонує переглянути, з чим комбінувати трендові штани восени.

Бомбер

Найпоширеніший варіант у спортивному стилі, який ідеально підходить для подорожей, прогулянок, тематичних вечірок і походів у супермаркет. Доповнюйте його кросівками чи кедами на високій підошві.

Джинсова куртка

Вдалий образ для початку осені, коли на вулиці ще не дуже прохолодно. Якщо хочете створити образ кежуал – додайте черевики челсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні светри на осінь: п’ять фасонів на кожен день

Сорочка

Біла сорочка у поєднанні з штанами кольору хакі має стильний і невимушений вигляд. Додайте до образу кеди або лофери.

Шкіряна куртка

Таке поєднання створить брутальний аутфіт, який привертатиме увагу оточуючих. Завершіть образ черевиками, кросівками або лоферами.

Трикотажний светр

Вдалий вибір для затишного осіннього стилю. Обирайте молочні відтінки светру й додавайте до образу масивні чоботи, черевики або кросівки на високій підошві.

Джинси – базовий жіночий одяг. Щороку мода на денім змінюється. Враховуючи актуальні тренди, варто звернути увагу на джинси вільного силуету, високу посадку, класичний крій і потертість. Розповідаємо, які джинси варто обрати, щоб мати стильний вигляд і підкреслити фігуру.