“Хороший вибір” – Світлана Білоножко розповіла про фірму 22-річного онука та його стосунки з дружиною

Головна Сторінка » “Хороший вибір” – Світлана Білоножко розповіла про фірму 22-річного онука та його стосунки з дружиною

Заслужена артистка України Світлана Білоножко поділилась, чим займається її онук – 22-річний Віталій – який нещодавно одружився з дівчиною на ім’я Софія.

В інтерв’ю Rostyslove Production співачка зазначила, що у хлопця є власний бізнес.

“Віталій займається рекламою, монтажем. Його фірма, яку він відкрив з другом, взагалі на третьому місці. А ось Сонічка – мікробіолог, вірусолог. У неї мама за кордоном працює біологом і дуже успішно, вони створюють ліки. Вона (Софія – Gazeta.ua.) ще навчається і викладає вже в англійській школі, головний спеціаліст. Думаю, що їм надзвичайно комфортно вдвох. Тому хороший вибір у нашого Віталіка. Вони разом звернуть гори”, – сказала виконавиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінилися Павло Зібров з дружиною за 30 років шлюбу: фото тоді й зараз

Додала, що весілля молодята організовували самі.

“Їхні батьки тільки слухалися. На весіллі не було зіркових гостей. Єдине, був Павло Зібров. Ми обожнюємо його, у нього добре серці. Він прийшов і запитує, чи можна заспівати. Вся молодь підхопилася й почала танцювати”, – пригадала Світлана.

Голлівудська акторка Міла Йовович вперше за довгий час вийшла на зв’язок з прихильниками в соцмережах. Зірка поділилася сімейним контентом. Показала відпочинок з чоловіком і дітьми. Крім цього опублікувала кумедні кадри батька – Богдана. Внуки одягли його в рожеві туфлі, а на волосся причепили заколки.