Комфорт і практичність: які спортивки обрати цієї осені (фото)

Головна Сторінка » Комфорт і практичність: які спортивки обрати цієї осені (фото)

Спортивні штани – універсальний і зручний елемент гардеробу. У них можна подорожувати, тренуватися, відвідувати магазини, гуляти та навіть ходити на роботу, якщо дозволяє дрес-код.

Gazeta.ua зібрала топові моделі цього сезону, у яких ви почуватиметеся не лише комфортно, а й стильно.

Штани з розрізами внизу

Фасон, який додасть образу правильних акцентів. Поєднуйте їх з топами, лонгслівами, худі та світшотами. Щодо взуття – робіть ставки на високі кросівки або кеди.

Трикотаж з високою талією

Підходяться як для домашніх справ, так і для прогулянок. Висока посадка зробить талію візуально вужчою і підкреслить стегна. Така модель ідеально комбінується з топами, обтислими лонгслівами чи гольфами.

Палаццо

Фасон, який залишається у трендах не один рік. За рахунок вільного крою можна легко приховати зайві кілограми та візуально подовжити ноги. Носіть їх з сорочками, класичними чи спортивними светрами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити штани карго цієї осені: п’ять модних поєднань

Велюр

Вдало підійдуть для мінливої осінньої погоди. Зверніть увагу на класичні кольори – чорний, коричневий, сірий. Якщо хочете виділятися – придивіться до червоного, рожевого, зеленого та синього.

Джогери

Вічна база, яка є в гардеробі більшості представниць прекрасної статі. Цього року стилісти радять обирати штани з манжетами. Вони стануть родзинкою образу.

Светр – один з найпопулярніших елементів осіннього гардеробу кожної жінки. Цього року стилісти радять звернути увагу на яскраві кольори – зелений, синій, рожевий. Популярними залишаються класичні відтінки чорного, сірого та білого. Gazeta.ua пропонує переглянути п’ять модних фасонів на кожен день.