Новий преміальний житловий комплекс на Печерську INTERGAL CITY

Головна Сторінка » Новий преміальний житловий комплекс на Печерську INTERGAL CITY

INTERGAL CITY – преміальний житловий комплекс у самому центрі столиці України. Так, він розташований у Печерському районі Києва. З його панорамних вікон виднітимуться зелені схили Дніпра й Києво-Печерська лавра. Водночас комплекс характеризується не лише відмінною локацією. Детальніше про ЖК Інтергал Сіті – далі в матеріалі.

Преміум нерухомість для тих, хто завжди вибирає найкраще

ЖК INTERGAL CITY – ідеальне місце для максимально комфортабельного життя. Український забудовник Інтергал-Буд подбав про кожну деталь. Завдяки цьому комплекс вирізняється з-поміж інших ЖК на Печерську й загалом українських міст. Зокрема, особливим є дизайн. Архітектура житлового комплексу у футуристичному стилі втілює динаміку та швидкість. Фасади, оформлені в білому кольорі, плавні лінії конструкцій, просторий дизайн інтер’єрів і повітряні мости, що з’єднують тераси з озелененням і зони відпочинку, створюють відчуття свободи. В округлих ЖК будуть розміщені апартаменти та пентхауси з панорамними видами на історичні райони Києва та мальовничий правий берег Дніпра.

INTERGAL CITY будується з високоякісних матеріалів. Зокрема, використовуються панелі з пожежобезпечного композиту, енергоощадні склопакети Guardian Class та алюмінієвий профіль Reynaers. Передбачена система сонцезахисту та датчики погодного регулювання. Також під час зведення застосовуються навісні вентильовані фасади з посиленою теплоізоляцією. У будинках встановлюються ліфти преміумсегмента KONE. Житловий комплекс матиме автономне електроживлення.

Для безпеки жителів на території передбачена цілодобова охорона й відеоспостереження. Тому резиденти та їхні гості почуватимуться в комплексі максимально безпечно та приватно. Також у ЖК є багаторівневий підземний паркінг із гаражними боксами.

Ще один привілей для жителів комплексу – можливість спланувати простір на свій розсуд. Власники квартир можуть зонувати оселю відповідно до своїх потреб і стилю життя. Вони мають можливість самостійно вибирати розміщення стін і визначати конфігурацію житлових зон – від просторих віталень до облаштування окремих робочих кабінетів чи дитячих кімнат. Така свобода планування дозволяє організувати унікальний простір, який відображає особистий стиль життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між станціями метро “Либідська” – “Деміївська” запустили пробний потяг

У внутрішню інфраструктуру комплексу INTERGAL CITY будуть входити:

● торгові площі для бутиків і магазинів;

● SPA-центр із басейном;

● кав’ярні та ресторани з відкритими терасами;

● фітнес-центр тощо.

У діловій частині комплексу обладнають коворкінг, конференц-холи й кінотеатр. Для дітей на території ЖК передбачений дитячий садок, студія розвитку й танцювальна школа.

Як купити квартиру в INTERGAL CITY

Щоб придбати нерухомість, телефонуйте у відділ продажів за номером 044 232 91 59. Дізнатися більше про динаміку будівництва, подивитися відеорендери тощо можна у розділі Інтергал Буд новини на офіційному сайті житлового комплексу.

У Києві відбувся перший Всеукраїнський фестиваль ветеранської культури “Коло ветеранів”. Під час нього встановили національний рекорд України.

Ідея рекорду співзвучна місії заходу, яка полягає в моральній підтримці, в єдності, повазі та міцному зв’язку цивільних людей та військовослужбовців, які пережили надзвичайно важкі події в своєму житті, повідомила представниця Книги рекордів Лана Вєтрова.

Рекорд “Найбільше коло обіймів з ветеранами об’єднав 146 людей – ветеранів, учасників та учасниць бойових дій, їхніх родин, а також усіх присутніх на заході українців.