Українські дрони атакували військовий аеродром у російському Єйську

Головна Сторінка » Українські дрони атакували військовий аеродром у російському Єйську

У ніч на неділю, 29 вересня, в Єйську Краснодарського краю РФ прогриміли вибухи біля військового містечка.

Там також розташований аеродром. На місці вибуху виникла пожежа, повідомляють місцеві ЗМІ.

“Вибухи пролунали біля військового містечка, де також розташований аеродром ВМФ РФ там базується 859-й Центр бойового застосування і перенавчання льотного складу морської авіації ВМФ РФ і 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ”, написали користувачі в групах Єйська і Краснодарського краю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони атакували російські міста: могла постраждати військова авіабаза

Пізніше губернатор Краснодарського краю РФ Веніамін Кондратьєв заявив про атаку українських безпілотників.

“У селі Шабельське Щербинівського району пригнічений силами РЕБ безпілотник під час падіння врізався в дерево і вибухнув від вибухової хвилі в будинку, що стоїть поблизу, вибило вікна і двері, осколками пошкодило автомобіль”, додав він.

Місцеві скептично поставилися до повідомлень про роботу ППО. Один із користувачів написав, що ППО “так працює, що долітає”.

Про вибухи також повідомляли мешканці Волгодонська Ростовської області та інших населених пунктів. Місцеві пабліки повідомляють про пожежу у селі Самарське Азовського району.

У ніч проти 18 вересня дрони СБУ і Сил оборони ліквідували склад з “Іскандерами”, “Точками-У” і КАБами у Тверській області РФ. Після прильотів українських дронів розпочалася потужна детонація. Пожежа охопила ділянку шириною шість кілометрів.

З’явилися супутникові знімки після українських ударів по російських складах. “Радіо Свобода” повідомила про вирви діаметром від 50 до 90 метрів від снарядів, що розірвалися.