Росію масовано атакували дрони: горить арсенал з іранською балістикою

Головна Сторінка » Росію масовано атакували дрони: горить арсенал з іранською балістикою

У ніч на 29 вересня російську територію атакувала велика кількість дронів.

Були вибухи у Єйську Краснодарського краю біля військового містечка, пише Astra.

Там розташований аеродром ВМФ РФ “Балтимор”, де базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ РФ та 190-й навчальний змішаний авіаційний полк ВМФ.

Повідомляють про детонацію арсеналу у Котлубані Волгоградської області. Там могли зберігатися іранські балістичні снаряди.

“Котлубань, Волгоградська область. Атаковано арсенал боєприпасів Головного управління ракетно-артилерійського озброєння Міністерства оборони РФ. Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них”, – повідомив керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони Андрій Коваленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські дрони атакували військовий аеродром у російському Єйську

У Міноборони РФ кажуть, що збили 125 українських БПЛА над Волгоградською, Бєлгородською, Воронезькою, Ростовською, Брянською та Курськом областями, а також Краснодарським краєм та Азовським морем.

Російські Telegram-канали пишуть про атаку у напрямку енергетичних та військових об’єктів у Волгоградській, Тамбовській, Орловській, Липецькій, Тульській та Саратовській областях, а також Кубані та Ставропіллі.

Російські терористи вранці 29 вереснямасовано атакували Запоріжжя керованими авіабомбами. Ворог скинув більше десятка КАБів. Загарбники, зокрема, поцілили по житловій забудові.

Повідомляють про постраждалих. Значних руйнувань зазнали багатоповерховий та шість приватних будинків в різних районах Запоріжжя.