Соратник Трампа на мітингу розкритикував Зеленського

Головна Сторінка » Соратник Трампа на мітингу розкритикував Зеленського

Соратник кандидата у президенти США Дональда Трампа сенатор Джей Ді Венс розкритикував президента Володимира Зеленського під час передвиборчого мітингу у Пенсильванії.

Венсу не сподобалося, що Зеленський відвідав завод з виробництва боєприпасів у Скрентоні разом з губернатором штату демократом Джошем Шапіро, повідомляє The New York Times.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп звинуватив Зеленського у брудних випадах у бік “улюбленого президента”

“Він приїхав на передвиборчу кампанію з демократичним керівництвом цієї країни. Ми витратили 200 мільярдів доларів на Україну. Знаєте, що я хотів би, щоб Зеленський зробив, коли приїде до Сполучених Штатів Америки? Подякував би жителям Пенсильванії і всім іншим”, – сказав американський політик.

У NYT наголосили, що Зеленський якраз використав свій візит на завод, щоб подякувати США за підтримку, а також подякувати робітникам у Скрентоні за виробництво артилерійських снарядів для України.

Президент Володимир Зеленський 22 вересня відвідав завод боєприпасів у Пенсільванії, США. Це підприємство виробляє одні з найбільш критично необхідних боєприпасів для українських військ.

Після цього спікер Палати представників США Майк Джонсон закликав президента Володимира Зеленського негайно звільнити посла України у Штатах Оксану Маркарову. Джонсон звинуватив її в ненадійності та неефективності як дипломата. Він вважає, що візит Зеленського на збройовий завод у штаті Пенсильванія був політично вмотивованим і покликаним допомогти демократам на виборах.