Чотири елегантні стрижки на коротке волосся, які носять француженки: фото

Головна Сторінка » Чотири елегантні стрижки на коротке волосся, які носять француженки: фото

Француженки вважаються одними з найелегантніших жінок світу. Вони люблять простоту з акцентом на деталі.

Парижанки переконані, що не обов’язково мати довге волосся, головне – його зовнішній стан. Тож зазвичай носять короткі стрижки, які підходять майже всім.

Мікробоб

Стрижка, яка додає шарму й підкреслює риси обличчя. Француженки поєднують таку зачіску з густим чубчиком довжиною до брів. Зараз у моді чубчик-шторка, розріджений і боковий.

Каре-метелик

Ідеальний варіант для тих, хто не любить вкладати шевелюру стайлерами. Стрижка підходить для власниць прямого, кучерявого і хвилястого волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні кольори манікюру на жовтень: п’ять топових варіантів

La Petit Bob

Простіше кажучи – “маленький боб”. Стрижка зручна у повсякденному житті, оскільки не вимагає особливого догляду й укладання. Водночас її можна стилізувати за допомогою плойки, брашу чи бігуді.

Максі-каре

Зачіска найкраще підійде жінкам з густим волоссям. Вона ідеально вкладається за допомогою стайлерів і легко піддається різним видам плетіння.

Французький манікюр – це вічна класика, яка підходить для будь-яких образів та подій. Він може мати безліч варіантів, залежно від вашого бажання та стилю. Gazeta.ua пропонує переглянути п’ять основних видів френчу.