В окупації будують базар для зберігання і продажу краденого українського зерна

Головна Сторінка » В окупації будують базар для зберігання і продажу краденого українського зерна

У тимчасово окупованому Маріуполі російські окупанти почали будіувати великий ринок сільськогосподарської продукції. Заклали фундамент першої будівлі цього агро-молу під назвою “Чотири сезони”.

“На практиці цей базар стане перевалочним центром віджатого українського майна до Росії та в інші країни, які підтримують зв’язок із країною-терористом”, – йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Місцеві колаборанти обіцяють, що він стане найбільшим на тимчасово окупованому Донбасі торговельно-логістичним ринком сільськогосподарської продукції з масштабними сховищами для збіжжя, овочів та фруктів.

Насправді це буде центр для вивезення краденого українського майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Маріуполі взимку централізованого опалення не буде – ЦНС

Портовий Маріуполь для появи такого об’єкту обрали невипадково, пишуть у ЦНС. Від початку повномасштабного вторгнення Росії, саме це місто стало головним логістичним центром, через котре переправлялося усе вкрадене у країні: починаючи від українського врожаю, до устаткувань розграбованих підприємств.

“З початку року обсяг перевалки вантажів, які ворог безцеремонно краде і відправляє за межі України, у Маріупольському порту склав уже понад 165 тисяч тонн. Загалом сільгосппродукції викрадено та вивезено уже 84,2 тисяч тонн. Фейкове федеральне агентство морського та річкового транспорту РОА повідомило про плани збільшити потужність порту Маріуполя до 4,8 млн тонн”, – зазначили.

В окупованому Маріуполі виготовлятимуть безпілотники для потреб російської армії у місцевій школі та залучатимуть до цього дітей.