Tesla відкликає понад 27 тис. електропікапів Cybertrucks: що сталося

Головна Сторінка » Tesla відкликає понад 27 тис. електропікапів Cybertrucks: що сталося

Tesla відкликає понад 27 тис. електричних пікапів Cybertruck через затримку зображень камери заднього виду.

Це може погіршити видимість водія та збільшити ризики аварій, повідомляє Reuters.

“Зображення може не з’являтися протягом 2 секунд після увімкнення заднього ходу, а дисплей камери заднього виду може залишатися порожнім протягом 6-8 секунд, коли автомобіль перемикається на задній хід. Водночас оновлення програмного забезпечення вирішить цю проблему”, – зазначили в компанії-виробника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні виросли продажі дизельних і гібридних авто – що купували найчастіше

Відкликання торкнеться більшості Cybertrucks у США. Це вже третє відкликання Cybertruck для компанії Ілона Маска цьогоріч після квітня та червня.

Tesla розпочала поставки Cybertruck лише у листопаді 2023 року після дворічної затримки через проблеми з виробництвом і обмеженням постачання акумуляторів.

Наразі Tesla не розкриває інформацію про кількість вироблених чи доставлених електричних пікапів.

Тим часом японський виробник автомобілів Mitsubishi Motors долучився до альянсу компаній Honda-Nissan. Вони прагнуть скласти конкуренцію китайським та американським автовиробникам, повідомляє Nikkei.

Tesla і китайські автовиробники активно вкладаються в електромобілі, що створює умови у яких японські автовиробники не можуть конкурувати з ними з погляду масштабу і ланцюжка поставок.

Після об’єднання Mitsubishi та Honda-Nissan на внутрішньому ринку Японії з’являться дві сили: Toyota Motor Group і альянс Honda-Nissan-Mitsubishi.