У ЗСУ розповіли, які війська РФ перекинула на Курщину

Головна Сторінка » У ЗСУ розповіли, які війська РФ перекинула на Курщину

Наступ ЗСУ у Курській області РФ дозволив відтягнути деякі російські війська з Донецької та Запорізької областей.

Серед перекинутих підрозділів є як “серйозні”, так і “несерйозні”. Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів командир 80 окремої десантно-штурмової Галицької бригади Павло Розлач.

“Серйозними” він називає війська ВДВ та морпіхів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На деяких ділянках війська РФ мають успіх: командир бригади розповів про ситуацію на Курщині

“Це ті, хто дають опір, зухвалі, у військовому плані сильні. Решта – це чорти. Новостворені штурмові роти, “Ахмат”. Що вони створювали в Ленінградському воєнному окрузі нові бригади, полки при старих бригадах, штурмові роти. Ну і це все”, – розповів військовий.

За його словами, такі новостворені підрозділи є несерйозним противником.

“Серйозний – це ті, що з Донбасу. У нас відразу відчутно, коли заїжджає вже стріляний підрозділ. І от коли прибували підрозділи з Донбасу, то одразу відчулось, що це вже інші”, – розповів Розлач.

Російська армія просунулась у Курській області. Там ворог ешелоновано вводить нові резерви та має просування. Про це повідомив молодший сержант, командир відділення 24-ї окремої штурмової бригади “Айдар” Станіслав Бунятов із позивним “Осман”.

Він зауважив, що українські військові не можуть ефективно використовувати дрони на Курщині через негоду. Тому росіяни користуються моментом.