Родина заступника Кличка накупила квартир та офісів у столиці

Головна Сторінка » Родина заступника Кличка накупила квартир та офісів у столиці

Родина Володимира Прокопіва, заступника мера Києва Віталія Кличка, накупила квартир та офісів у столиці.

Про це повідомили Bihus.Info.

За даними Bihus.Info, у 2015 році на тестя Прокопіва – Андрія Штурмая оформили компанію ТОВ “ВП СЕРВІС”. Згодом на цю компанію оформили квартиру та офіси загалом на близько 600 кв.м. у різних районах столиці.

У 2020 році, компанія також придбала 150 кв.м. в ЖК Тетріс Холл.

Пізніше теща Прокопіва – Стелла Штурмай – стала власницею приватного будинку у котеджному містечку “Нова Ходосівка”. Його площа – близько 190 кв.м., а орієнтовна ринкова вартість станом на дату покупки – від $180 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати столичного депутата купила Range Rover за 65 тис. грн

На Віру Прокопів, дружину заступника мера Києва, оформлене комерційне приміщення у ЖК Теремки. 600 квадратів обійшлися їй у 13 млн грн.

Також Віра Прокопів проінвестувала трикімнатну квартиру у ЖК Хеппі Хаус. Влітку 2022 року вона заплатила за неї близько 2 млн грн, хоча на той час забудовник продавав квартири в цьому ЖК вдвічі дорожче, повідомляють Bihus.Info.

Навесні цього року дружина Прокопіва придбала ще одне комерційне приміщення на 70 кв.м. у ЖК Метрополь.

Володимир Прокопів – депутат Київської міської ради з 2014 року, голова фракції “Європейська солідарність”. Півтора роки очолював земельну комісію (2014-15 роки), також був секретарем міської ради (2015-19 роки), у 2021 році став заступником мера Києва.

“Саме за 10 років Прокопіва на топ-посадах активи чиновника і близьких йому людей по кількості і по якості зробили космічний ривок”, – пишуть Bihus.Info.

Доповнюється.