У ЗСУ офіційно прокоментували призначення Ляшка комбатом та назвали заслуги екснардепа

Головна Сторінка » У ЗСУ офіційно прокоментували призначення Ляшка комбатом та назвали заслуги екснардепа

У Збройних силах України офіційно прокоментували призначення колишнього нардепа Олега Ляшка на посаду командира батальйону безпілотних систем 63-ї ОМБР.

Рішення про переміщення лейтенанта Ляшка на цю посаду прийнято на підставі клопотання та плану переміщення командира 63-ї ОМБР. Про це повідомив 11-й армійський корпус у Facebook.

Військові зазначають, що, за даними, отриманими від 63-ї ОМБР, Ляшко за два роки служби в цій бригаді добре зарекомендував себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві Ляшко потрапив у ДТП з авто СБУ. Розгорівся скандал

“Щодо безпілотних систем, він одразу почав глибоко вникати в їхню суть та їх роль на полі бою, розуміючи їхню важливість. Під час його перебування на посадах, пов’язаних із безпілотними системами, була організована робота з відбиття значної кількості механізованих штурмів, знищено сотні одиниць техніки та живої сили противника. У вересні батальйон безпілотних систем 63-ї ОМБР увійшов до топ-10 підрозділів за ефективністю серед підрозділів та з’єднань ЗСУ щодо ураження живої сили, військової техніки та інших засобів противника з використанням безпілотних систем”, – йдеться у повідомленні.

В 11-му армійському корпусі наголосили, що, зважаючи на це, командуванням 63-Ї ОМБР та армійського корпусу прийнято відповідне кадрове рішення.

11 жовтня лейтенанта Олега Ляшка було призначено командиром батальйону безпілотних систем управління окремої механізованої бригади армійського корпусу Сухопутних військ Збройних сил України.

Цю інформацію журналістам підтвердили у 63-й бригаді. Наказ про призначення підписав командир армійського корпусу.