Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки росіян

Головна Сторінка » Повітряні сили розкрили подробиці нічної атаки росіян

У ніч проти 17 жовтня ворог задав удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору Курської області, а також вдарив 56-ма БпЛА-камікадзе та безпілотниками невстановленого типу.

До відбиття нападу залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України, повідомляє Генштаб.

“У результаті протиповітряного бою збито 22 ворожі БпЛА в Сумській, Київській, Полтавській, Чернігівській, Житомирській, Миколаївській, Черкаській, Одеській та Тернопільській областях. Два безпілотники вийшли з повітряного простору в напрямку Білорусі, 27 ударних БПЛА та безпілотників невстановленого типу локаційно втрачено внаслідок активної протидії РЕБ Сил оборони”, – сказано в повідомленні.

Зафіксовано п’ять влучань ударних БпЛА по об’єктах інфраструктури у прифронтових областях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія за добу втратила 17 танків і понад 1420 солдатів

“При виявленні підозрілих предметів, схожих на безпілотники, не вчиняйте жодних дій самостійно! Терміново повідомляйте про небезпечну знахідку поліцію, ДСНС чи місцеву військову адміністрацію”, – наголосили військові.

Уночі Росія атакувала Київ ударними дронами. Безпілотники заходили хвилями і з різних напрямків, передає КМДА. З учорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу оголошували чотири рази. Небезпека сумарно тривала 3,5 год. Одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї.