Гарячі тури з Польщі від онлайн турагенції АНЕКС Тур

Головна Сторінка » Гарячі тури з Польщі від онлайн турагенції АНЕКС Тур

Пакетні гарячі тури зі знижками приваблюють досвідчених мандрівників: умови відпочинку, проїзду, трансферу та страховки не відрізняються від стандартних пропозицій, ціна дешевша на 5-20%. Вигідні гарячі тури із Польщі стали кращим варіантом авіаподорожей українських туристів восени та взимку 2024 року.

Гарячі тури з Польщі з прямими перельотами легко знайти і купити онлайн

Каталог гарячих турів із Польщі на сайті онлайн турагенції АНЕКС Тур доступний цілодобово. Для пошуку найвигідніших пропозицій достатньо поставити пошуковій системі онлайн турагенції АНЕКС Тур конкретне завдання: країна відпочинку, аеропорт вильоту, дати початку відпустки. Доступне сортування списку турів за ціною. Корисні спеціальні фільтри пошуку готелів все включено з басейнами, першої лінії, з дитячими клубами або концепцією 16+.
Альтернативний варіант – замовити персональний пошук гарячих турів з Польщі з урахуванням планів на відпустку та бюджету. Оформлення путівок передбачає обов’язкове підтвердження курортним готелем бронювання номера. Документи для відпустки з вильотом із Польщі туристи друкують власноруч: ваучери, страховку, авіаквитки.

Відмовні та гарячі тури з Польщі – у чому різниця

Гарячі путівки пропонують туроператори, у яких заздалегідь викуплені місця на чартерних рейсах та номери у топових готелях. Туристичним компаніям вигідніше продати путівки зі знижкою, ніж порушити партнерські домовленості з контрагентами. Туристам легко вибрати тури з Польщі з гнучкими умовами: різні дати, аеропорти, курорти, готелі.

Відмовні тури з Польщі цікавлять туристів високими знижками, але пропонують жорсткіший формат. У відмовному турі конкретні дати відпочинку, готель, тип харчування, категорія номера та кількість туристів.

Гарячі тури з Польщі: на що звернути увагу перед покупкою путівок

Справжні гарячі тури частіше пропонують відпочинок на курортах найближчими днями. Необхідно перевірити готовність документів для виїзду за кордон дітей та дорослих, терміни дії закордонних паспортів. Більшість турів з Польщі безвізові або візи туристи купують після прибуття на курорт. Умова в’їзду – термін дії закордонного паспорта закінчується щонайменше через 6 місяців від дати завершення відпустки.

Варто заздалегідь обрати оптимальні аеропорти Польщі для вильоту у відпустку, розрахувати час та маршрут проїзду від місця проживання до аеропорту.

Топ-5 аеропортів Польщі в гарячих турах:

Жешув. Найближчий до українського кордону, лише 171 км. від Львова.
Катовіце. Аеропорт обслуговує чартерні рейси та польотні програми десятків лоукостерів. Відмінне залізничне та автобусне сполучення.
Варшава. Два міжнародні аеропорти, є прямий поїзд з Києва.
Краків. Великий міжнародний аеропорт обслуговує рейси до Європи, Азії та на екзотичні курорти.
Гданськ. Вильоти до десятків країн світу, сезонні чартерні рейси.

У 80% пакетних турів з Польщі страховий поліс не включає період перебування на території Польщі до вильоту. Варто заздалегідь оформити недорогу короткострокову страховку для пред’явлення польським прикордонникам.

Де відпочивають покупці гарячих турів з Польщі

Найпопулярніші напрямки осінніх та зимових турів з Польщі з прямим перельотом: Єгипет, ОАЕ, Туреччина, Тунис, Тенерифе, Занзібар, Мальдіви, Шрі-Ланка. Популярні гарячі тури на зимові курорти Фінляндії та Андорри.