Повністю гола Lida Lee влаштувала зйомку з величезним пітоном

Головна Сторінка » Повністю гола Lida Lee влаштувала зйомку з величезним пітоном

Українська співачка Lida Lee випустила пісню “Зима в пустелі” і презентувала кліп до неї.

Перед камерою артистка постала повністю оголеною та з величезним пітоном.

“Цей кліп насамперед про сміливість. Кожен з нас може знайти в собі сили для змін. Коли ти перебуваєш у вирію циклічних подій, але робиш крок вперед – це справжня трансформація. Зміни супроводжуються відчуттями невизначеності, адже ти не контролюєш ситуацію. Змія на тілі показує те, як можна приймати себе, попри страхи, невпевненість та невміння. І, подолавши їх, ти розумієш, що здатний на все”, – прокоментувала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва у стильному образі прогулялась Парижем і розповіла про нову звичку

Крім цього, виконавиця приміряла й інші відверті образи. Зокрема, прозорий костюм з блискучими вставками на грудях і домашній комплект з глибокими вирізами.

“Я хотіла зробити цю історію особливою, щоб вона дійсно привертала увагу публіки. Мене цікавило, як поєднати елементи фешн, сексуальності та страху, створивши щось водночас красиве і чуттєве. Я сподіваюся, що глядачі захочуть передивлятися кліп і вивчати кожен його елемент”, – поділилась жінка.

Українська співачка Аліна Гросу випустила україномовну версію треку “Брудні танці”. Кліп під оновлену пісню використала від минулої композиції, де пристрасно танцювала з росіянином Романом Полянським. Цим роликом артистка вкотре натякнула на шлюб з ним.