Клопотенко розказав про перший мільйон і куди інвестує гроші

Головна Сторінка » Клопотенко розказав про перший мільйон і куди інвестує гроші

Український ресторатор Євген Клопотенко відверто говорить про свої доходи та витрати.

В інтерв’ю Славі Дьоміну чоловік розповів, як заробив перший мільйон.

“Я заробив мільйон, потім перерахував, а там було 800 тисяч. Це була готівка, в гривнях. Потім там ще щось продав, стало 1,4 млн, я їх вклав кудись. Хоча в доларах це мало – $25 тис. Було відчуття – “я мільйонер, а потім ти просто Євген”, – поділився кухар.

Додав, що не може назвати себе доларовим мільйонером, адже більшість грошей вклав у нерухомість.

“Я не доларовий мільйонер, в мене немає мільйона доларів. У мене є будинок, коштує $120 тис, машина, мабуть, – $15 тис, дві квартири – $200-350 тис. Якби я продавав все, що в мене є, то $20-25 млн це коштувало б”, – зазначив чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Навернути борщ із салом” – Майкл Дуглас прийшов у гості до Клопотенка

Попри те, що у власності Клопотенка є житло, квартиру він орендує. На питання, скільки грошей витрачає за місяць, Євген сказав:

“Квартира в центрі коштує 45 тис грн, у мене є водій, асистент. Разом це все – 120 тис грн на місяць я витрачаю. Також я допомагаю батькам. Мені потрібно десь 150-160 тис грн. Донати – це ще 150 тис. Найбільше витрачаю на їжу. Десь 8 тис грн за два дні я витратив на їжу, це не в ресторанах. Десь тис 60 на їжу на місяць. Заробляю по різному – $15-18 тис”, – підсумумував кулінар.

Раніше Клопотенко заявив, що незнайома дівчина на ім’я Софія зробила йому пропозицію. Чоловік зазначив, що отримав повідомлення в застосунку “Дія”. Тепер протягом 14 днів Євген має право погодитися на пропозицію або ж відмовити.