Три причини, чому не можна вішати настінний годинник навпроти дверей

Головна Сторінка » Три причини, чому не можна вішати настінний годинник навпроти дверей

В українців годинник є не лише засобом вимірювання часу, але й об’єктом багатьох прикмет. Одна з них застерігає від розміщення годинника навпроти вхідних дверей. Вважається, що таке розташування може принести неприємності.

Є три причини, чому годинниковий механізм не можна вішати навпроти вхідних дверей.

При такому неправильному положенні циферблата вас буде весь час переслідувати почуття занепокоєння і ледь вловимої незавершеності. А такі переживання, що повторюються регулярно, цілком можуть помітно отруїти існування психічно стійким особистостям і призвести до розвитку неврозів у надмірно сприйнятливих натур.

Крім того, вважається, що через дверний отвір постійно казна-куди витікатимуть із вашого життя хвилини й цілі години. Тому, якщо ви розмістили в коридорі навпроти дверей настінний годинник, то не дивуйтеся, що постійно відчуваєте катастрофічну нестачу часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стане причиною бід і невдач: що не можна носити в кишенях

Будь-який годинник являє собою елемент руху, тому він активізує потоки як позитивної, так і негативної енергії. Якщо така “прикраса” перебуватиме поблизу вхідних дверей, то будь-які злі сутності проникнуть ззовні у ваше житло набагато швидше й легше, а ось усе хороше так само швидко випарується геть.

В домі багато місць, куди не можна класти взуття та речі, інакше бути біді.

Якщо хтось гадає, що спинка стільця – ідеальна вішалка для одягу, то помиляєтесь. Краще візьміть до уваги невеликі правила щодо зберігання одягу, щоб уникнути нещасть

Наші пращури вірили, що речі на стільці до неприємностей.