Подорож на Різдво: який острів збирає туристів з усього світу

Головна Сторінка » Подорож на Різдво: який острів збирає туристів з усього світу

Якщо ви хочете провести Різдво у теплих краях, розгляньте варіант розкішного європейського острова. Груднева температура становить затишні 18 градусів.

Йдеться про Малагу на іспанському узбережжі Коста-де-Соль, пише Еxpress.

Запалювати Різдвяні вогні стало однією з найважливіших подій такого роду в Іспанії. І ця традиція набирає обертів протягом багатьох років.

На острові навіть влаштовують різдвяний ярмарок, де зможете насолодитися святковою атмосферою.

Це ідеальне місце для святкування Різдва Христового.

Різдвяний ринок Малаги працює з 24 листопада по 5 січня і пропонує різноманітні апетитні ласощі, які можна спробувати, святкові вогні та дитячі іграшки, а також театралізовані процесії, якими можна помилуватися.

Прогулюючись вулицями ринку Пасео-дель-Парке, можна скуштувати традиційні солодощі, зокрема пісочне тісто, марципан, нугу та боррачуелос (смажену випічку зі смаком вина).

Щорічна виставка світла в Ботанічному саду Малаги – це видовище, яке варто побачити. Ці приголомшливі сади, засновані в 1855 році маркізами Каса Лорінг як місце розваг для буржуазії, зараз містять понад 50 000 рослин і є одними з небагатьох субтропічних садів Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Науковці назвали спосіб, як уповільнити старіння

Попри зимову пору року, температура повітря в Малазі залишається комфортною: на рівні близько 17-18 градусів протягом дня, а температура моря трохи нижча – близько 16 градусів. Хоча цього буде малувато для традиційного пляжного відпочинку, але для знайомства з іншими туристичними цікавинками регіону це якраз те, що треба.

Зальцбург – місто в Австрії, яке з кожним роком підкорює серця туристів. Австрійська перлина, де класична архітектура зустрічається з зимовою казкою, офіційно визнана найтрендовішим напрямком для зимового сезону 2024-2025.

Зальцбург розташований в оточенні Альпійських гір. Крім чарівних засніжених пейзажів, занесений до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, Зальцбург може здивувати туристів красивою бароковою архітектурою, смачною старовинною кухнею і богемним способом життя, з безліччю музичних фестивалів і музеїв.