Ворожа атака на Київщину: нові подробиці та фото

Головна Сторінка » Ворожа атака на Київщину: нові подробиці та фото

Триває ліквідація наслідків ворожої атаки на Київщину.

Через падіння уламків збитих ворожих цілей в одному з населених пунктів Фастівського району пошкоджена покрівля багатоповерхового житлового будинку, вибиті вікна, значне руйнування однієї з квартир та пошкоджені декілька суміжних, повідомила 21 жовтня Київська ОВА у Telegram.

“Мешканцям надається вся необхідна допомога. Постраждалих немає. Одну з мешканок будинку з гіпертонічним кризом доправили до медзакладу. За психологічною допомогою звернулися 15 осіб. Рятувальники вже розібрали всі аварійні конструкції. Фахівці визначають ступінь пошкодження та можливість проживання людей у секції будинку. Проведена евакуація 43 мешканців із 20 квартир”, – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни п’ять годин атакували Київ дронами: є постраждалий

Біля будинку розгорнули оперативний штаб та пункт обігріву.

“Для тимчасового проживання людям запропоновані місця в модульному містечку у Василькові. Коштом громади буде надана фінансова допомога. Фонд GEM долучається до заміни вікон в пошкоджених квартирах. Проводиться обстеження сусідніх будинків на наявність пошкоджень”, – додали у КОВА.

Уночі окупанти атакували територію Київської області. Пошкоджень зазнали будинки місцевих жителів та автомобілі, повідомив очільник КОВА Руслан Кравченко.