Зірвуть джекпот – у цих двох знаків справи підуть як по маслу

Головна Сторінка » Зірвуть джекпот – у цих двох знаків справи підуть як по маслу

22 жовтня – день приємних несподіванок. Знаходитимуться загублені речі. Скасовуватимуться нерозумні накази.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Прислухайтеся до свого серця, – говорить астрологиня. – Люди інтуїтивно прийматимуть правильні рішення. Головне – не поспішати з висновками і давати собі достатньо часу на роздуми. Цей день не надто підходить для старту нових проєктів. Зосередьте увагу на тому, що вже працює. Виправляйте помилки. Вдосконалюйте практичні навички. Діліться досвідом з молодими колегами. Саме час звернутися за порадою до лікаря. Інтуїція його не підведе. Розпочатий курс лікування дасть гарні результати. Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення в родині. Пийте більше чистої води протягом дня. Терези і Водолії зірвуть справжній джекпот. У цих двох знаків справи підуть як по маслу”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Креативне мислення не підведе. Заробітки надійдуть вчасно. Не опустіть можливості відстояти своє право на високу зарплату. Частину коштів вкладіть на покращення свого іміджу.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не бійтеся сперечатися і відстоювати свою правоту. Під час дискусій чіткіше бачитимете майбутнє. Не поспішайте довіряти новим знайомим. Вони виявляться брехунами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Важко буде зосередитися на роботі. Може підводити пам’ять. Очікування неприємностей зробить людей більш дратівливими. Перенесіть ділові перемовини. Не слід приймати важливих рішень.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зустрічатимуться люди з золотими руками. Запрошуйте додому майстрів. Вони зроблять ваш дім більш затишним і красивим. Можна купувати нові засоби зв’язку та кухонної техніки. Поважайте досвід старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату і стати успішним.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Багато чого досягнете, якщо будете наполегливими і впевненим у собі. Боягузи тупцюватимуть на місці. Мозок потребує кисню. Бігайте, гуляйте у парку. Вдалий час, аби завести кота чи собаку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не купуйте холодильників. Вони матимуть приховані вади. Доведеться обміняти на іншу модель із доплатою. Уникайте суперечок із сусідами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будь-кого доведуть до божевілля – три знаки, які мають непростий характер

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не женіться за чимось новим. Зупиніться і озирніться навколо. Зрозумієте, від чого доля застерігає. Прислухайтеся до тих, кого любите. Частіше вибирайтеся до затишного кафе, аби усамітнитися і добре все обдумати.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Задумайтеся, чого хочете найбільше. Попереду ваші дні народження. Час складати список бажань. Добре вестиметься тим, хто уміє пробачати і просити вибачення. Не підписуйте фінансових домовленостей. Вони не виправдають себе.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сплануйте робочий тиждень так, аби до вечора завершити розпочаті справи і відмовитися від того, що не працює. Це день особливих відкриттів. Отримаєте несподівану підказку.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Це гарний період для проведення виставок, реклами та спортивних змагань. Молодь повинна демонструвати свої таланти. Не мовчіть. Демонструйте уміння, шукайте спосіб заявити про себе. Це час вдалих шлюбів. Варто прийняти пропозицію руки і серця.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Викидайте те, що заважає жити. Звільніть простір для нових речей. Не відкладайте на останній день те, що хочете встигнути у жовтні. Зроблене вчасно принесе чудовий результат.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Шукайте спосіб відновити сили. Відпочиньте у місцях, де проведи дитинство. Це зарядить позитивом. Досить сваритися з дітьми через невиконані домашні завдання. Час зробити школярів самостійними. Довіряйте, а не шантажуйте.

Тиждень з 21 по 27 жовтня – час відкриттів. Закінчився тривалий період перебування в тіні. Впевненіше рухайтеся до своєї цілі. Вам усе під силу. Астрологиня розповіла, кого цього тижня переслідуватиме успіх. Дізнайтеся, чи ваш знак зодіаку матиме привід для радощів.