Як зміниться шкіра обличчя, якщо шість тижнів пити чай з журавлини

Головна Сторінка » Як зміниться шкіра обличчя, якщо шість тижнів пити чай з журавлини

Журавлинний чай – справжній еліксир здоров’я для жінок, який має безліч корисних властивостей.

Він містить багато антиоксидантів, вітамінів та мінералів, що допомагають підтримувати імунітет, покращують стан шкіри та борються з запальними процесами.

Дієтологиня Прачі Джайн розповідає Healthshots, що журавлинний напій сприяє здоров’ю серця, адже ягода містить в собі багато антиоксидантів.

Також чай допомагає зменшити рівень холестерину та знизити артеріальний тиск. Крім цього, журавлина багата вітаміном C, що робить її потужним антиоксидантом, який допомагає підвищити імунітет та поліпшити стан волосся.

З напоєм із журавлини ви можете забути про таблетки для сну, адже ягода допомагає зменшити тривожність і сприяє гарному нічному відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дев’ять рослин з вашого саду, які стануть ідеальними для чаю

У медичному журналі Nutrients йдеться, що ягода запобігає передчасному старінню шкіри, адже в журавлинному чаї міститься висока концентрація антиоксидантів, які захищають клітини людського організму від впливу вільних радикалів. Ці радикали не лише спричиняють різні онкологічні захворювання, але й вважаються винуватцями передчасного старіння та виникнення зморшок.

У журналі пишуть, що в рамках експерименту жінки упродовж 6 тижнів вживали напій із журавлини. Після дослідження, в жінок яким понад 50 років, виявили значне покращення шкіри: вона стала гладенькою та пружною, зникли дрібні зморшки, глибокі заломи на шкірі стали майже непомітними.

Чай один з найбільш споживаних напоїв у всьому світі. Але це не тільки чорний або зелений чай.

У зеленому чаї є флавоноїди, які корисні організму. Вони мають антиоксидантну і протизапальну дію, покращують стан ендотелію судин, зменшуючи ризик серцево-судинних захворювань.