Кар’єрний ріст та приголомшлива зарплатня – для кого будуть особливо щедрими останні вихідні жовтня

Головна Сторінка » Кар’єрний ріст та приголомшлива зарплатня – для кого будуть особливо щедрими останні вихідні жовтня

26-27 жовтня доведеться багато подорожувати. Вдало пройдуть відрядження і переговори. Заробітки зростуть, результати роботи порадують через тиждень.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“За активність і наполегливіть вас щедро винагородять на роботі, – говорить астрологиня. – Підробіток краще шукати з наступного тижня. У вихідні сповільніть темп, у якому живете. Проведіть ці дні у родинному колі. Суботу краще присвятити активному відпочинку. Займіться улюбленими справами разом з друзями. Не засиджуйтеся в приміщенні. Гарний час для подорожі, спілкування, заняття спортом. Проте не варто заводити нового знайомства. Нова людина принесе надто багато проблем у ваше життя. Уникайте розмов на неприємні теми. Це може зіпсувати відпочинок. Похід по крамницях плануйте на неділю. Продумати свої плани на листопад також краще в неділю. Особливо щедрими останні вихідні жовтня будуть для Левів, Скорпіонів, Раків і Риб. На вас чекають кар’єрний ріст та приголомшлива зарплатня”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Доведеться відстоювати власну точку зору і наполегливо йти до мети. Розглядайте всі пропозиції з працевлаштування і додаткового заробітку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдасться підвищити свої заробітки. Може нахлинути ностальгія. Більше часу проводьте з рідними. Зумієте бачити людей наскрізь. Прислухайтеся до своєї інтуїції і вчасно робіть правильні висновки.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будьте самокритичними і навчіться слухати оточуючих. Не час позичати гроші і змінювати місце роботи. Партнери не бажатимуть іти на компроміси. Не варто виясняти стосунки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Тримайте язик за зубами. Плітки можуть бути використані проти вас. Вразливими будуть ноги. Виводьте мозолі, подбайте про зручне взуття.

Лев (23 липня – 23 серпня)

У кишені стане більше грошей. У стосунках спрацює принцип: хочу, як краще, а виходить, як завжди. Краще перенести шлюб.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не час сваритися, якщо стосунки розвиваються не за вашим планом. Відверту розмову з партнером перенесіть на вихідні. Басейн і тренажерний зал допоможуть зняти зайве нервове напруження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки точно стануть успішними: дізнайтеся, чи ваш серед них

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Стануть відомими факти з життя давніх знайомих. Доведеться прийняти рішення: чи сприймати їх такими, якими вони є, чи розпрощатися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не забувайте про святкові дати у житті ваших друзів і коханих. Прислухайтеся до думок оточення, не ігноруйте їхні зауваження. Скористайтеся нагодою покращити матеріальне становище.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У сімейному житті на вас чекають зміни на краще. Те, на що не вистачить грошей, можете отримати у результаті бартеру. Самопочуття погіршиться через підвищення внутрішньочерепного тиску.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не вистачатиме упевненості у собі. Важливі справи перенесіть на наступний тиждень. На вихідних пильнуйте за речами. Ситуація вдома буде напруженою. Не поспішайте звинувачувати у цьому себе.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Уповільниться темп життя. Не ставте перед собою багато вимог. Вихідні порадують преміями і подарунками. Побережіть суглоби і зв’язки. Траплятимуться вивихи і розтягнення.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Справи налагоджуються. Час шукати роботу і прагнути кар’єрного зростання. Переповнюватиму бажання піклуватися про коханих. Знайте міру. Своєю увагою можете заважати партнерам.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.