Співачка Бейонсе заявила про підтримку Гарріс

Головна Сторінка » Співачка Бейонсе заявила про підтримку Гарріс

Співачка Бейонсе Жизель Ноулз-Картер, яка є 32-разовою володаркою премії “Греммі”, у п’ятницю, 25 жовтня, підтримала кандидатку в президенти США Камалу Гарріс.

Вона заявила про це на мітингу в Х’юстоні, який був присвячений правам на аборти, повідомляє видання The Hill.

Бейонсе сказала, що прийшла на підтримку Гарріс не як знаменитість чи політик, а як мати, яка хоче забезпечити своїм дітям ті самі свободи, які були у неї та її матері.

“Ми стоїмо на порозі неймовірних змін, на межі історії. Ми всі є частиною чогось набагато більшого. Ми повинні проголосувати”, – сказала Бейонсе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп обганяє Гарріс: опитування

Раніше вона дала Гарріс дозвіл на використання своєї пісні “Freedom” як передвиборчої.

“Ваш голос має силу та велич. Ваш голос є одним із найцінніших інструментів, і ви нам потрібні. Ваша свобода – це ваше Богом дане право – ваше людське право. Ми всі маємо зіграти свою роль, щоб це стало реальністю”, – наголосила співачка.

У 2020 році Бейонсе підтримала президента Джо Байдена. А в 2016 році співачка та її чоловік, відомий репер Jay-Z, виступили хедлайнерами концерту Гілларі Клінтон.

Бейонсе також була прихильницею колишнього президента Барака Обами під час обох його кампаній та співала на його інавгураційному балу у 2009 році та на його інавгурації у 2013 році.

Нині це одна з найвидатніших знаменитостей, які підтримують Гарріс.

Кандидати у президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп зрівнялися за рівнем підтримки у сімох ключових штатах.

Нове опитування свідчить, що вони йдуть нарівні з 49% підтримки у штатах Аризона, Джорджія, Мічиган, Невада, Північна Кароліна, Пенсильванія та Вісконсин.