У Тамбовській області РФ заявили про “хлопок” та пожежу біля місцевого НПЗ

Головна Сторінка » У Тамбовській області РФ заявили про “хлопок” та пожежу біля місцевого НПЗ

У Тамбовській області РФ вночі проти 27 жовтня пролунали вибухи.

Там заявили про атаку дронів та пожежу біля місцевого нафтопереробного заводу. Про це повідомляє російський Telegram-канал Astra.

За словами губернатора Тамбовської області Максима Єгорова, після опівночі за місцевим часом у Мічурінському муніципальному окрузі стався “приліт” дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи змінив Байден позицію щодо ударів вглиб РФ – відповідь Білого дому

“Відомо про 11 безпілотників. Одиничне загоряння внаслідок “хлопка” оперативно ліквідовано силами ГУ МНС Росії по Тамбовській області”, – написав губернатор в Telegram.

У мережі очевидці повідомляли про пожежу у районі села Новонікольське. Загорілося на диспетчерській станції “Транснефть-Дружба”. У цьому ж селі знаходиться Мічурінський нафтопереробний завод.

Міноборони РФ заявило, що російська ППО за ніч загалом нібито перехопила 51 дрон. З них 18 – над Тамбовською областю, 16 – над Бєлгородською, по чотири – над територіями Брянської, Липецької та Орловської областей. А також три дрони – над Воронезькою та по одному – над Курською областю та Азовським морем.

Сили оборони України завдали вогневого ураження по аеродрому та військовому заводу в Липецькій області Росії. Там було уражено військову інфраструктуру аеродрому “Липецьк-2”.

Ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки.