“Нова біда” – Камалія показала доньку на кріслі колісному й розказала про нещасний випадок

Головна Сторінка » “Нова біда” – Камалія показала доньку на кріслі колісному й розказала про нещасний випадок

Українська співачка Камалія привезла доньку – 11-річну Мірабеллу – до лікарні.

У своєму Instagram артистка показала дівчинку на кріслі колісному й розповіла, що трапилося.

“Ще зовсім недавно я дякувала лікарям Охматдиту за їхню підтримку і допомогу нашій донечці, яка впала з електросамоката і отримала перелом руки. Ми з надією дивилися на її шлях до одужання, сподіваючись, що це випробування пройдене… Але сьогодні, на жаль, трапилася нова біда. У гостях у друзів, де дівчатка весело бігали босоніж по кімнаті, Мірабелла посковзнулась і сильно вдарилась пальцем об край меблів. І знову цей знайомий біль і новий перелом, цього разу пальчика на нозі”, – поділилася зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Завжди хочу бути корисним” – Віктор Розовий сказав, ким працює під час реабілітації

Додала, що сильно хвилюється за доньку.

“Це так боляче, як мамі, бачити, як твоя дитина знову і знову проходить через біль. З кожним її кроком відчуваю, як стискається моє серце… Дуже хочеться захистити, огорнути, оберігати від усіх негараздів, але інколи життя підкидає свої випробування”, – зізналася жінка.

Наприкінці публікації Камалія звернулася до інших батьків.

“Цінуйте кожну мить безтурботної радості вашої малечі, але завжди пильнуйте за їх безпекою. Іноді дрібниці, на які ми не звертаємо увагу, можуть мати великі наслідки. Будь ласка, слідкуйте, щоб дітки не бігали босоніж по дому, особливо на слизьких поверхнях. Шкарпеточки або капці можуть допомогти уникнути таких травм і захистити їхні маленькі ніжки”, – написала виконавиця.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Раніше Камалія повідомила, що її доньки – Арабелла та Мірабелла – приїхали до Києва. Артистка опублікувала зворушливі сімейні кадри.