Знаки Зодіаку, які частіше стають мільярдерами

Головна Сторінка » Знаки Зодіаку, які частіше стають мільярдерами

Овни не вміють здаватися, Терези довше приймають рішення, а Тельці готують детальний план, перш ніж перейти до дій. Чи допомагають ці характеристики заробляти мільярди знакам зодіака, з’ясували астрологічні консультанти Nebula.

Проаналізувавши знаки зодіаку найвідоміших мільярдерів, які потрапили в Bloomberg Billionaires Index, і зміни їх фінансового стану за останні 5 років, астрологи виділили рейтинг з 5 знаків, які мають найбільше шансів розбагатіти.

Рейтинг знаків зодіаку серед багатіїв
5 місце Телець

Телець вважається найбільш доброзичливим і приземленим знаком зодіаку, але недооцінювати його не варто: 8% мільярдерів світу саме Тельці. Він легко може стати вашим найкращим другом, при цьому дуже мало розповідаючи про своє приватне життя та плани.

Секрет успіху? Дисциплінованість та наполеглива робота. В проект Тельці вкладають усіх себе, притримуючись девізу “якість над кількістю”.

4 місце Скорпіон

Скорпіони, якими керує Плутон, не тільки люблять владу: вони краще за інших знають, що з нею робити. Стаючи керівниками, вони вкладають всі сили в розвиток справи. Скорпіони одні з небагатьох знаків, хто здатен йти на великі ризики заради великої перемоги. Вони не поведуть оком, якщо треба зруйнувати майже готову, але недостатньо ефективну ідею, і почати все з нуля.

Інтуїція скорпіонів надає їм перевагу серед конкурентів. Вони схильні до критичного аналізу, через що першими помічають зміни в тенденціях світу або поведінці людей, від яких залежить успіх Скорпіона і його справи.

3 місце Лев

8.5% мільярдерів народились під знаком Лева. За свій успіх Леви можуть подякувати власній харизмі: люди відчувають енергію цього знака і тягнуться до нього. Їхня впевненість п’янить, і це змушує інших людей довіряти їм.

Ще одна особливість Левів в контексті бізнесу їхнє бажання справити враження на інших. Саме воно змушує Левів пропонувати нові ідеї і викладатися на роботу не на 100%, а на 150%.

2 місце Водолій

Водолій становить 9% проаналізованого списку мільярдерів. Один з найбагатших людей світу, Майкл Блумберг, є Водолієм.

Саме цей знак зодіаку пропонує революційні ідеї, які змінюють хід гри. Водолії ставлять систему під сумнів і суттєво її вдосконалюють, якщо вирішать, що та має право на життя.

1 місце Терези

Терези займають перше місце в нашому списку і 13% мільярдерів світу саме з тієї причини, про яку ви подумали. Вони дуже ретельно збирають інформацію, перш ніж зробити вибір. До того ж, їхній дипломатичний характер допомагає швидко знаходити спільну мову з іншими людьми.

Також, Терези володіють рідкісною рисою, не притаманною іншим знакам. Вони можуть точно помітити, чого людина потребує та чого хоче, і вести розмову, відштовхуючись від цього.

Знак, який стає мільярдером найрідше

Найрідше серед мільярдерів зустрічаються представники знаку Стрілець. Тим не менш, те, що Стрільці займають останнє місце в списку, не означає, що вони не вміють заробляти. З 2019 по 2023 роки найбільше зростання статків продемонстрували саме Стрільці (+159,2%, з $83,2 млрд у 2019 році до $215,7 млрд у 2023 році).

Стрільцем керує Юпітер, планета удачі та експансії. Однак їхній шлях до успіху грунтується на пробах і помилках. Стрілець звик прислухатися тільки до самого себе, тому часто заробляє перший мільйон в дуже зрілому віці.

Який знак китайського зодіаку схильний розбагатіти, а який ні

Люди, народжені в році Дракона, частіше багатіють і примножують свої статки. Аналіз астрологів, що працюють в Nebula, показав, що саме Дракони стабільно часто зустрічаються серед 200 найбагатших людей планети.

Чому так виходить? Люди, народжені під знаком Дракона, мають Юпітер або в Тельці, або в Близнюках. Обидва ці варіанти наділяють людину природньою здатністю переконувати людей і цінувати те, що пропонує їй світ. Вони стають лідерами, яких хочуть наслідувати.

Також хорошу тенденцію демонструють народжені в рік Тигра: з 2019 по 2023 роки вони склали більшість (+53,8%) новоспечених мільярдерів. З 2021 по 2022 роки Юпітер був спочатку в Рибах, а потім в Овні, де він і знаходився, коли народилися люди, народжені в рік Тигра. Через це, кожні 12 років для Тигрів настає період успіху і процвітання, який дає позитивний поштовх і на майбутні роки.

Найменше серед мільярдерів зустрічаються люди, народжені в рік Собаки. Це легко пояснити: вони мають Юпітер у знаку Скорпіона або Терезів, через що часто цінують особисті відносини та близьких більше, ніж успіх і практичні вигоди.

Стихії знаків з потенціалом мільярдерів

Мільярдерами найчастіше стають знаки Повітря та Води. Знаки Повітря відомі своїми навичками спілкування і здатністю знайти спільну мову будь з ким. Вони підходять до збору інформації об’єктивно та приймають найкраще можливе рішення для бізнесу. Водні знаки розуміють глибину людських емоцій і як використовувати їх на свою користь. Обидві стихії можуть зосереджуватися на зовнішньому світі, не сприймаючи його особисто, і успішно балансувати між роботою і власним життям.

Земні знаки вміють накопичувати гроші, але можуть мати складнощі з тим, щоб збільшити статки. Вони рідко йдуть на ризик і віддають перевагу синиці в руці.

Вогняні знаки закривають цей список, рідко стаючи мільярдерами. Зазвичай, вони є центром свого власного світу, тому їм важко передбачити майбутні суспільні тенденції. Вони також швидкі в діях, на відміну від знаків Землі. Якби знаки Вогню та Землі працювали разом, це могло б створити позитивну динаміку, яка добре працює для обох сторін.

Тиждень з 21 по 27 жовтня – час відкриттів. Закінчився тривалий період перебування в тіні. Впевненіше рухайтеся до своєї цілі. Вам усе під силу. Астрологиня розповіла, кого цього тижня переслідуватиме успіх. Дізнайтеся, чи ваш знак зодіаку матиме привід для радощів.