Ярмоленко переміг “Динамо”: результати матчів першого туру Ліги Європи

Головна Сторінка » Ярмоленко переміг “Динамо”: результати матчів першого туру Ліги Європи

16 вересня відбулися матчі першого туру Ліги Європи.

Gazeta.ua знайомить із їхніми результатами.

У групі А “Брондбю” та “Спарта” не змогли виявити сильнішого – 0:0. В іншому матчі групи чемпіон Шотландії “Рейнджерс” програв “Ліону” в дома 0:2.

Недавній суперник “Шахтаря” у кваліфікації Ліги чемпіонів “Монако” вдало стартував у Лізі Європи. Монегаски вдома мінімально перемогли австрійський “Штурм” – 1:0. В іншому матчі групи В ПСВ та “Реал Сосьєдад” зіграли в нічию – 2:2.

У групі Е московський “Локомотив” розписав нічию з “Марселем” -1:1. В іншому матчі автогол воротаря “Лаціо” приніс домашню перемогу “Галатасараю” – 1:0.

Варшавська “Легія” перемогла “Спартак” у Москві. Єдиний гол чемпіон Польщі забив у доданий до матчу час. У іншому матчі групи С представники провідних чемпіонів “Наполі” та “Лестер” не змогли виявити сильнішого – 1:1.

У групі D “Айнтрахт” зіграв у нічию із “Фенербахче” -1:1, а “Олімпіакос” переміг “Антверпен” -2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Анти-мужики”: “Зоря” зганьбилася у Лізі конференцій

Команда Андрія Ярмоленка “Вест-Гем” в гостях переміг чемпіона Хорватії “Динамо” Загреб – 2:0. Гравець збірної України вийшов на заміну в кінці матчу. В іншому матчі групи Н колишні “Рапід” програв “Генку” – 0:1.

Результативним вийшли матчі у групі G. “Бетіс” переміг “Селтік” – 4:3, а “Баєр” здолав “Ференцварош” – 2:1.

У групі F “Црвена Звезда” перемогла “Брагу” -2:1, а “Лудогорець” в гостях зіграв в нічию із “Мітьюлланном” -1:1.

“Динамо” в першому турі Ліги чемпіонів зіграло в нічию зі “Бенфікою” – 0:0. “Шахтар” в цьому ж турнірі програв “Шерифу”- 0:2, а “Зоря” у Лізі конференцій поступилася в гостях “Буде-Глімту” – 1:3. Наступний тур єврокубків відбудуться 28-30 вересня.