Льовочкін і Суркіс жодного разу не проголосували у вересні. Хто ще

Головна Сторінка » Льовочкін і Суркіс жодного разу не проголосували у вересні. Хто ще

27 народних депутатів пропустили 90% голосувань Верховної Ради у вересні.

Про це повідомив Комітет виборців.

Жодного разу за місяць не проголосували 11 нардепів. Зокрема, Федір Христенко, Сергій Льовочкін, Ренат Кузьмін, Юрій Солод, Григорій Суркіс і Вадим Рабінович з ОПЗЖ.

Близькі до нульових показники голосувань в Антона Яценка з “Батьківщини” (взяв участь в 0,6% голосувань), Сергія Ларіна (0,6%), Олександра Фельдмана (0,6%), Ігоря Абрамовича (0,9%) з ОПЗЖ, Степана Івахіва (0,9%) з групи “Партія “За майбутнє”.

Також майже не голосували Юлія Льовочкіна (1,9%) з ОПЗЖ, позафракційні Олександр Дубінський (3,4%) та Андрій Деркач (4,4%), Юрій Бойко (5,4%) з ОПЗЖ, Ігор Палиця (8,2%) з групи “Партія “За майбутнє”.

Лише семеро депутатів із 422 взяли участь в 100% голосувань – Максим Перебийніс, Олександр Бакумов, Олена Криворучкіна, Микола Стефанчук, Владлен Неклюдов, Максим Павлюк та Олександр Літвінов зі “Слуги народу”.

Серед фракцій і груп найактивніше голосували депутати “Слуги народу” і “Європейської солідарності”. В середньому депутати монобільшості взяли участь у 84% голосувань, “ЄС” 78%.

Дещо нижчі показники в “Голосу” (75%) і групи “Довіра” (73%).

Менш активно голосувала “Батьківщина” (69%) і група “За майбутнє” (56%). Найнижчий результат в ОПЗЖ, депутати цієї фракції в середньому натискали кнопку для голосування лише у 37% випадках.

У вересні відбулося 315 голосувань.

14 вересня Сергій Льовочкін із Григорієм Суркісом дивилися матч “Динамо” – “Бенфіка” у віп-ложі НСК “Олімпійський”. Там же голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія зустрічався із олігархом Ігорем Коломойським.