Випускники Полтавського профкомбінату отримують зарплату до 25 тисяч гривень

Головна Сторінка » Випускники Полтавського профкомбінату отримують зарплату до 25 тисяч гривень

У груднісічні цьогоріч стартують бухгалтерські курси в Полтавському навчальному профкомбінаті. Розраховані на випускників шкіл, підприємців, які хочуть розумітися на бухгалтерії. Також тих, хто прагне підвищити кваліфікацію чи отримати нову освіту. Заняття відбуваються дистанційно, у міні­групах по четверо-­семеро осіб. Слухачі цілодобово мають доступ до навчальних матеріалів.

Випускники курсів можуть працювати бухгалтерами. Вміють самостійно вести облік і звітність, розраховувати зарплату, соц­виплати, амортизацію й податки, складати баланс прибутку та збитків. Впевнено користуються програмою “1С: Підприємство/BAS Бухгалтерія” та іншим спеціалізованим софтом. Заняття проводить сертифікований викладач “1С: Професіонал”. Сам навчальний профкомбінат має статус офіційного партнера “1С”.

Під час навчання не використовується методика диктування конспектів. Слухачі засвоюють матеріал на практиці за допомогою методичних посібників. Наприклад, для вивчення програми “1С” створені три навчальні бази, де студенти одразу реєструють умовне підприємство і ведуть його бухгалтерію. Матеріал подається доступно й структуровано. На його засвоєння виділена найбільша кількість годин, порівняно з освітніми закладами подібного рівня в Полтавській області.

Крім того, в навчальному комбінаті можна здобути робітничі професії. Вивчившись на електрогазозварювальника, фахівець зможе зварювати метали вручну, а також виконувати дугове, плазмове, газове зварювання. На курсах водіїв навантажувача навчають керувати основними процесами та технікою під час навантаження, відвантаження, переміщення вантажів. Фахівець може працювати на електро- та автонавантажувачах. Професія оператор котельні дає можливість обслуговувати водонагрівальні та парові котли, тепломережі бойлерних установок. Перелічені вище робітничі професії затребувані сьогодні на ринку праці. На Полтавщині таким фахівцям пропонують заробітну плату до 25 тис. грн на місяць. Відповідну спеціальність у Полтавському профкомбінаті реально опанувати за 2,53 місяці.

Після закінчення навчання всі випускники отримують свідоцтво державного зразка. Одразу можуть приступати до роботи.

Вартість навчання доступна. За потреби оплачувати можна частинами.

Детальніше з послугами Полтавського навчального профкомбінату можна ознайомитися на сайті:

profosvita.pl.ua. або за адресою: м. Полтава, вул. Зіньківська, 19, каб. 208, 213. Тел.: 0(532) 53 41 58,

0(66) 812 52 80, 0(99) 983 70 87

Ліцензія серія АЕ №636922 від 19.06.2015 року, видана Міністерством освіти і науки України.