Встигнути все: про що не можна забути перед Новим роком

Головна Сторінка » Встигнути все: про що не можна забути перед Новим роком

Готуватися до головного зимового свята треба вже зараз, кажуть психологи. Перед Новим роком зростає рівень стресу: люди підраховують перемоги і поразки, складають задачі на майбутнє і одночасно продумують святкування. Режим “встигнути все” виснажує, тому варто розподілити завдання. Крім того, у другій половині грудня в усіх магазинах і закладах будуть черги, що спричинять витрати часу, негативні емоції та зайві контакти зі сторонніми людьми. Значно краще підійти до свята із розумним плануванням.

2022-й стане роком Чорного Водяного Тигра. Аби здобути його прихильність, рекомендують зустріти свято в оточенні теракотового, теплого коричневого, жовтого відтінків. Можна обрати у цих тонах новорічне вбрання, декор ялинки чи усієї домівки. Атмосфера ж має панувати енергійна, з домішкою хороших сюрпризів і несподіванок – це відповідає характеру тигра.

Під час підготовки до Нового року важливо зосередитися не лише на зовнішніх атрибутах, а й пам’ятати про найцінніше – себе самого та близьких людей. І таке піклування не варто відкладати на потім.

Подбати про себе: як правильно це зробити

Увага до себе – це, насамперед, підтримка здоров’я та краси. Зазвичай за буденними клопотами непросто знайти час на професійний догляд. Але в очікуванні найбільш магічної ночі варто влаштувати маленьке диво для себе. Наприклад, здійснити давню мрію про візуальні зміни, привести до ладу шкіру, позбутися проблем, які заважають із задоволенням дивитися в дзеркало.

Серед засобів для підтримки жіночої краси найбільший ефект демонструють салонні процедури. Їх розділяють за групами.

Для обличчя: очищення та шліфовка шкіри, блефаропластика повік, розгладження зморшок.
Для всього тіла: видалення пігментації, розтяжок, шрамів, судинної сітки, татуювань, лазерна епіляція, оздоровчі масажі та обгортання.
Для волосся: відновлення росту, надання шовковистого вигляду.

При виборі салону треба звертати увагу на високу якість медичного обладнання та кваліфікацію спеціалістів. У Полтаві цим критеріям відповідає “Laser Studio ELLE”. Це єдиний салон міста, де є все для здоров’я та краси: від омолодження обличчя до інтимної пластики. Мають ліцензію МОЗУ та апаратуру, сертифіковану американським FDA.

Доглядові та естетичні процедури можуть займати від одного дня до кількох тижнів. Тому є сенс починати перевтілення вже зараз, аби встигнути до свят. Якщо складно виділити певну суму на красу, доречним стане лайфхак: замовити Святому Миколаю або Діду Морозу подарунковий сертифікат до студії лазерної медицини “ELLE” на одну чи кілька процедур. А коли розмірковуєте, що подарувати на Новий рік близькій людині – такий сертифікат також стане у нагоді. Зовнішні зміни, догляд і краса допоможуть кожній жінці увійти в прийдешній рік із впевненістю та покращеним настроєм.

Турбота про рідних і друзів: ідеї універсальних презентів

Не меншої уваги, ніж власне здоров’я, потребує найближче оточення. Основне правило новорічних подарунків для рідних – щоб вони були “про увагу і піклування”. Майже безпрограшний варіант – практичні речі для дому, що додають затишку і комфорту. Це можуть бути:

в’язані вироби хенд-мейд: пледи, накидки, килими, кошики;
халати або рушники з індивідуальними, тематичними написами;
якісна постіль, подушки або ковдри.

Останній пункт, до речі, є найбільш влучним, коли треба підготувати презент одразу для пари – батьків, кумів, для родини сестри або друзів-молодят. Так можна уникнути подвійних витрат і порадувати близьких дійсно потрібною річчю. Одним із вдалих рішень буде подарунок від українського виробника текстилю “Good-dream”. Тут можна придбати елегантні однотонні комплекти постільної білизни, зібрати такі комплекти на свій смак або пошити за індивідуальними розмірами. Тканини сертифіковані, не дають усадку, не втрачають колір, не кошлатяться. Ковдри і подушки гідно проходять випробування часом. Посилки у “Good-dream” відправляють одразу після замовлення, не вимагають завдатку чи мінімальної суми чеку. А при купівлі від 1000 грн оплачують пересилку замість клієнта. Поки у поштових компаній не почався період новорічного авралу, є можливість швидко і без проблем замовити святкові дарунки. Детальніше дізнатися про товари компанії можна на сайті Good-dream.ua.

Аби додати підготовленому пакунку особливого настрою, варто подумати про тематичне оформлення. Найпростіша ідея – пакувальний папір, готові бокси чи коробки. Якщо цього замало – можна власноруч декорувати презент за допомогою новорічних кульок, хвої, кориці чи смаколиків.

Починайте діяти вже сьогодні – і Новий рік принесе гармонію та задоволення.