Убитого майже шість років тому водія BlaBlaCar поховають

Головна Сторінка » Убитого майже шість років тому водія BlaBlaCar поховають

Убитого майже шість років тому водія BlaBlaCar Тараса Познякова поховають у Дніпрі 21 січня об 11:00.

Правоохоронці звершили всі необхідні експертизи, тож тіло чоловіка передадуть родичам, повідомила мати вбитого Ольга Король.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авто Познякова пробуло у Бобриці 11 хвилин – відеореконструкція

“Завершені необхідні експертизи, і ми можемо забрати нашого синочка”, – написала Король.

Відспівування відбудеться 20 січня о 13:00 у Свято-Михайлівському золотоверхому соборі. Адреса: Київ, вул. Трьохсвятительська, 8. Вхід до собору дозволений у захисних масках, додала Король.

25-річний Тарас Позняков зник 4 квітня 2016-го. На власному автомобілі Audi-A6 виїхав зі Львова до Києва задля працевлаштування. Через BlaBlaCar узяв попутників, які представилися бійцями “Правого сектору”. Однак до Києва він не доїхав, а зник разом з автомобілем, який пізніше виявили в Києво-Святошинському районі. Інтерпол оголосив у розшук двох підозрюваних у викраденні водія. Один із них був громадянином Росії.

У серпні 2016 року Дмитра Голуба затримали й узяли під варту. Росіянина Луана Кінгісеппа шукали понад два роки. Увесь цей час він жив у столиці в орендованій квартирі на просп. Науки, 11. 23 березня 2019-го загинув від вибуху гранати.

Голуба засудили до довічного ув’язнення 2019 року.

СБУ знайшла тіло Познякова в серпні 2021-го й лише у грудні експертизи офіційно підтвердили, що знайдене тіло належить саме львів’янину.