Топ 5 автотримачів 2023

Головна Сторінка » Топ 5 автотримачів 2023

Ми постарались та склали для вас список різноманітних автоутримувачів на будь-який смак. Купити автомобільний тримач може стати дуже корисною покупкою для кожного автолюбителя, адже такий аксесуар дозволяє завжди тримати смартфон у доступному місці і при цьому не заважати під час водіння. У цьому списку ви знайдете автотримачі з магнітним принципом утримання та бездротовою зарядкою, причому всі вони виглядають дуже сучасно та привабливо.

Baseus Small Ears Series Magnetic Bracket (Vertical type)

Цей автотримач доступний у чорному, червоному, сріблястому і золотистому кольорі. Кожен такий автотримач виділяється стильний металевим дизайном, через що власне він і потрапив у наш ТОП. Кріпиться він на торпеду за допомогою міцної клейкої основи, а сам смартфон утримує за допомогою потужного магніту. Смартфон фіксується максимально міцно, тому за його безпеку під час водіння можете не хвилюватись. А шарнірна конструкція дозволяє обирати найбільш зручне положення екрану.

Hoco CA28 Happy Journey Black

Має монолітну конструкцію, що фіксується за допомогою вакуумної присоски на скло або автомобільну торпеду. Конструкція проста, але водночас дуже надійна, що дозволить витримати навіть дуже вибоїсті дороги. У разі необхідності, такий автотримач можна легко відклеїти, а слідів від присоски зовсім не залишиться. Так само як і в попередній моделі, смартфон кріпиться за допомогою міцного магніту. Положення екрана можна змінювати і зафіксувати за допомогою регулювального коліщатка.
Baseus Small Ears Series Magnetic Car Air Vent Mount with Cable Clip Black (SUGX-A01)
Дуже компактний автотримач, який фіксується на вентиляційну решітку за допомогою спеціального затискача. Шарнірна конструкція дозволяє зафіксувати смартфон у зручному положенні. Аксесуар дуже стильно та гармонічно виглядає у салоні авто. Більше того, він доступний у чорному, золотому та сріблястому корпусі. Смартфон він утримує магнітним шляхом. Додатково вам знадобиться спеціальна металева пластина на смартфон, або ж чохол із такою металевою пластиною.

Baseus Metal Wireless Charger Gravity Car Mount Black (WXYL-B0A)

Дана модель аксесуару поєднує в собі власне сам автотримач і бездротову зарядку. Кріпиться він на вентиляційну решітку за допомогою спеціальних затискачів. Надійна система утримання смартфону дозволяє використовувати автотримач навіть на нерівних дорогах, вона надійна та зручна, що дозволяє закріпити смартфон одним рухом руки. А шарнірна конструкція дозволяє обертати смартфон в будь-яку потрібну сторону. Конструкція також має стильний сучасний вигляд та доступна у чорному, червоному та сріблястому кольорі.

Xiaomi MI QI Car Wireless Charger 20W Black (WCJ02ZM) (GDS4108CN)

Аксесуар поєднує у собі сам автотримач, бездротову зарядку, додаткову кабельну зарядку, також має набір різних датчиків та інших корисних опцій. Смартфон у ньому утримується за допомогою затискачів. Аксесуар оснащений ІЧ-датчиком, завдяки якому затискачі автоматично розкриваються, коли ви підносите до нього гаджет. Сам автотримач кріпиться на вентиляційну решітку за допомогою затискача. Шарнірна конструкція дозволяє регулювати положення смартфону, а готовність про роботу підтверджує світлодіодний індикатор синього кольору. Потужність бездротової зарядки становить 20 Вт. Аксесуар має двоступеневу систему охолодження, завдяки якій він не буде перегріватись під час роботи.