“В єдності наша сила!”: TVORCHI відреагували на результати Євробачення-2023

Головна Сторінка » “В єдності наша сила!”: TVORCHI відреагували на результати Євробачення-2023

У Ліверпулі у ніч проти 14 травня завершився гранд-фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2023.

За результатами голосування перемогу здобула представниця Швеції співачка Loreen. Гурт TVORCHI, який представляв Україну з піснею Heart of steel, посів 6 місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Мені боляче” переможниця Євробачення-2023 висловилася про Україну

На вихід у шістку найкращих на Євробаченні-2023 TVORCHI відреагували просто у грін-румі на MS Bank Arena в Ліверпулі. Вони звернулися до шанувальників, які віддали їм аж 189 балів на глядацькому голосуванні у гранд-фіналі.

Гурт подякував за підтримку й висловився про єдність.

“Дякуємо всім за підтримку. Ми вас любимо! Майте сталеве серце, в єдності наша сила! Слава Україні! Героям Слава”, сказали Джеффрі Кенні та Андрій Гуцуляк.

Пісенний конкурс Євробачення-2023 проходив у британському Ліверпулі. Україна перемогла на конкурсі 2022 року з піснею Stefania гурту Kalush Orchestra.

Однак не змогла задовольнити вимоги щодо проведення конкурсу через безпекові побоювання, спричинені російським вторгненням.

Фінал цьогорічного конкурсу відбувся 13 травня. Україну представляв гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel, який посів шосте місце. Представниця Швеції Loreen здобула перемогу з піснею Tattoo.