Бійці ССО провели блискучу операцію та полонили окупантів: подробиці

Головна Сторінка » Бійці ССО провели блискучу операцію та полонили окупантів: подробиці

В районі Вугледара Донецької області воїни Сил спеціальних операцій України та 72 бригади знищили російську техніку і взяли в полон двох солдатів.

Окупанти мали висунутися в наступ танковим підрозділом. Йдеться про вояк 155 бригади морської піхоти тихоокеанського флоту РФ, пресслужба ССО.

Українці підірвали модернізований російський танк Т-80, ще до того як він вийшов на вогневу позицію. Під час бою у полон потрапили два члени танкового екіпажу контрактники, морські піхотинці. Бійці ССО надали полоненим медичну допомогу і винесли їх за лінію фронту. Їх допит записали на відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ССО України знищили окупантів: відео бою

Полоненими виявилися брати В’ячеслав та Павло Чєртєнкови. Зізнаються, що стали жертвами російської пропаганди і погодилися піти воювати в Україну. Кажуть, російське командування не вважає своїх солдат за людей. За словами Павла, від початку року на Вугледарському напрямку загинула половина роти 155 бригади морпіхів.

Українські воїни Сил спеціальних операцій показали на відео один з боїв у міській забудові Соледара. Група бійців разом з іншими підрозділами сил оборони стримувала чисельні ворожі атаки.

Коли російські командири гнали своїх підлеглих на забій попри колосальні втрати, наші воїни використовували це як можливість якомога більше прорідити лави противника.