Головні новини дня: “бавовна” у Бердянську та петиція проти Ткаченка

Головна Сторінка » Головні новини дня: “бавовна” у Бердянську та петиція проти Ткаченка

Gazeta.ua нагадує головні новини п’ятниці, 2 червня.

Вночі проти 2 червня Росія знову атакувала Україну крилатими ракетами та іранськими дронами. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил у взаємодії з ППО складових Сил оборони України ліквідували всі випущені по Україні 15 ракет та 21 ударний дрон.

На сайті Кабінету міністрів петиція про звільнення Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики назбирала необхідні 25 тис. підписів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бензин подорожчає: оприлюднили прогноз

Військове керівництво Російської Федерації послало курсантів III курсу на західний кордон РФ. Сили оборони України відбили 15 атак російських окупантів, які зосереджувалися на спробах повної окупації Луганської і Донецької областей.

У тимчасово окупованому росіянами Бердянську Запорізької області прогриміли вибухи. Гучно було в місцевому порту, через який росіяни вивозять награбоване. У Бердянській міській військовій адміністрації вказали, що є влучання по позиціях окупантів.

В Україні відновлюються перевірки лічильників у квартирах. Міжзвіряльний інтервал лічильників води та тепла становить чотири роки. Повірку здійснюють ліцензовані організації.