Захищалася ножем: колишня Войтенка розповіла нові подробиці насилля з боку чоловіка

Головна Сторінка » Захищалася ножем: колишня Войтенка розповіла нові подробиці насилля з боку чоловіка

Колишня дружина українського актора Костянтина Войтенка Валентина Марініна зізналась, чи має докази домашнього насильства.

Заявила, що на її тілі були синці. Однак фото вона показувати не буде задля безпеки. Про це розказала в інтерв’ю Аліні Доротюк.

“У мене були синці на зап’ястках. Я мала фото, але зараз не хочу про це говорити через погрози… Я хочу хоч якось себе захистити, тому не буду говорити деталі цього”, пояснила Марініна.

За її словами, колишній душив її коліном, залишав на тілі синці, а одного разу їй навіть довелося схопити в руки ніж, аби захиститися від агресивного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Войтенко вперше прокоментував звинувачення у насильстві

Крім фізичного насильства, жінка розповіла, що потерпала морально та фінансово.

“Постійні звинувачення. Він ніколи не просив вибачення. Будь-який конфлікт, і в цьому конфлікті завжди винна я. Ми готуємо день народження дитині, і я говорю: я замовила торт. Він каже: ти не замовляла торт. Я кажу: як не замовляла, коли замовляла. Його відповідь: це не ти, я замовив. Ну як же, це я його замовляла. А він: ти нічого не робила. Я починаю нервуватись ну як же так? А він: подивися, як ти реагуєш. З тобою щось не так. І таке щодня”, пояснила Валентина.

Додала, що досі отримує погрози від Войтенка.

“У мене не було ідей доводити в суді, боротися… Я хотіла це припинити. І єдиний метод не спілкуватися з ним і будувати своє життя”, розповіла вона.

Нагадаємо, нещодавно Марініна вперше розповіла, що актор протягом декількох років її бив та знущався.

“Мій колишній чоловік і відомий актор Костянтин Войтенко домашній тиран з, припускаю, нарцисичним розладом психіки та насильник”, повідомляла танцівниця.

Розказувала, що після випадку домашнього насильства жінка навіть викликала поліцію. Однак правоохоронці пропонували колишньому подружжю помиритися.

Раніше Войтенко виклав щасливі кадри з новою сім’єю. На фото Костянтин позував з своєю дівчиною Наталією Камінською і двома дітьми: 6-річною донькою Емілією від першого шлюбу й сином обраниці 4-річним Степаном. Марініна назвала це “маніпуляцією”. Її також не сподобалося, що Войтенко опублікував фото їхньої спільної дитини в білизні.