План перемоги України повністю готовий. Жодного заморожування війни

Головна Сторінка » План перемоги України повністю готовий. Жодного заморожування війни

План перемоги України повністю підготовлений.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

“Сьогодні вже можна сказати, що вже повністю підготовлений наш план перемоги – усі пункти, усі ключові акценти, визначені необхідні додатки з деталями до плану. Все опрацьовано. Найголовніше тепер – рішучість реалізувати”, – сказав глава держави.

Жодного заморожування війни, заявив Зеленський.

“Немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап”, – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна зупинила російський контрнаступ на Курщині

Потрібна надійна і тривала безпека для України, а отже – усієї Європи, сказав Зеленський.

Зеленський подякував українським воїнам, “які забезпечують нашу, українську, далекобійність”.

“Дуже важливий результат є за минулу ніч на території Росії, і саме такі речі послаблюють ворога. Я дякую всім, хто залучений. Така влучність, що надихає. Наші спеціальні служби: Служба безпеки, ГУР, Сили спеціальних операцій – дякую”, – звернувся глава держави.

Зеленський повідомив про доповіді головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського.

“Сьогодні були дві доповіді головкома – спочатку тривала доповідь щодо всіх напрямків наших дій. Нашої оборони, наших наступальних кроків. Генерал Сирський доповів щодо змін ситуації у Курській області та нашої на це реакції. Сильної реакції. Кожен наш підрозділ там – молодці. Утримуємо ситуацію на нашому плацдармі у межах розрахунків. Максимальна увага і напрямкам на Харківщині та Донеччині – усьому нашому сходу. Покровськ, Торецьк, Курахове. Ми працюємо над посиленням, і це стосується і зброї, і особового складу”, – сказав президент.

У вересні Зеленський повідомив, що президенту США Джозефу Байдену, а також кандидатам у президенти США Камалі Гарріс і Дональду Трампу буде представлено план перемоги України.

Минулого тижня президент України обговорив допомогу далекобійною зброєю з державним секретарем США Ентоні Блінкеном і міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Ламмі.