Осіннє рівнодення 2024: які знаки шаленітимуть від успіху

Головна Сторінка » Осіннє рівнодення 2024: які знаки шаленітимуть від успіху

21-22 вересня – це невдалий час для прийняття серйозних рішень щодо змін у житті. Триває коридор затемнень. Проведіть вихідні за звичними приємними заняттями.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Все, чого хочете, легше буде досягти у жовтні, – говорить астрологиня. – Зачекайте до кінця коридору затемнень і починайте діяти більш впевнено. Ніщо не стоятиме на перешкоді до вашого фінансового успіху. Субота буде спокійним днем. Вдало проходитимуть торговельні операції. Пройдіться по крамницях. Придбайте давно вимріяну річ. Можна попрацювати в саду чи пересадити кімнатні рослини. Кулінарні експерименти будуть вдалими. У неділю оминайте агресивно налаштованих людей і тварин. Відмовтеся від подорожі. Не слід намагатися справити позитивне враження на людей. Стримуйте бажання критично висловлюватися про когось. 22 вересня матимемо осіннє рівнодення. Щаститиме Овнам, Тельцям, Ракам і Терезам. Працьовиті і наполегливі досягатимуть своєї мети і шаленітимуть від успіху”.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Намагайтеся дослухатися до своєї інтуїції. Вона не підведе. Нічого не робіть через силу. Усе потрібне даватиметься легко.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Більшість важливих справ плануйте на першу половину суботи. Особливо якщо йдеться про фінансові питання. Приділіть більше часу домашнім справам. Куплена побутова техніка або предмети домашнього вжитку порадують вас.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

У сімейне життя будуть втручатися родичі. Їхні повчання роздратують. Захочеться на кілька годин втекти з дому. Це гарний привід зануритися у роботу та навчання.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вилазитимуть склети з шафи. Довідаєтеся таємниці друзів, які приголомшать надовго. Помітите, як працює закон карми. Користі від понаднормової роботи буде мало. Більше відпочивайте.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Спостерігайте за друзями та знайомими. Вони своїми діями дадуть цікаві підказки, як і куди вам рухатися далі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Важко буде налаштувати себе на роботу. Бракуватиме сил та енергії. Найбільш відповідальні зустрічі й поїздки краще перенести на наступний тижня. Відпочиньте та проведіть час з рідними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці три знаки знайдуть своє призначення і почнуть заробляти більше за всіх

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Фінансовий успіх матимуть справи, розпочаті у суботу до обіду. Зміни в особистому житті зірки пророкують тим, хто не боїться експериментів і готовий до побачення наосліп.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не накручуйте себе. Насолоджуйтеся здобутками, складайте плани на осінь. Найцікавіші пропозиції отримаєте в кінці вересня. Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто вирушати у мандри чи запрошувати додому багато гостей. Почуватиметеся виснаженими. Зосередьтеся на роботі. З головою зануритеся у справи, які приноситимуть стабільний заробіток. Кохання й сумніви перемішаються у вашій душі. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Побільше часу проводьте на свіжому повітрі. Усе навколо надихатиме. Похід за покупками також не розчарує. Вдасться вигідно придбати те, що хотіли. Оминайте зустрічі з колишніми коханими. Не погоджуйтеся розпочати усе з початку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вас надихатиме усе навколо. Не шукайте приводу втекти у відпустку. Націлюйтеся на результат і вправно робіть те, що умієте найкраще. Будьте уважними до дітей та коханих. Зараз вони потребують вашої поради, міцного плеча, надійної підтримки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші надходитимуть вчасно. Суттєво покращите фінансове становище. Можна купувати побутову техніку та меблі. Надокучатиме біль у спині. Відвідайте мануального терапевта.

У вересні вдаватиметься абсолютно все. Щодня надходитимуть нові пропозиції. Кращого моменту годі чекати. Астрологиня назвала знаки, яким світить нова робота, високі заробітки та кар’єрний ріст.