Федоров анонсував безкоштовний курс, як працювати з ШІ

Головна Сторінка » Федоров анонсував безкоштовний курс, як працювати з ШІ

Українці можуть безкоштовно вивчити алгоритми роботи зі штучним інтелектом в межах державної програми.

Реалізований разом з компанією “Netpeak Group” безоплатний курс “Від початківця до експерта в ШІ” допоможе навчитися використовувати ШІ, щоб написати текст, створити зображення, розвʼязати математичну задачу тощо, повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Штучний інтелект це тренд, який інтегрують уряди та великі технологічні компанії. ШІ стає геймчейнджером, як смартфони чи бездротовий інтернет декілька років тому. У Мінцифрі ми також тримаємо АІ у фокусі та плануємо впровадити його в ключові державні проєкти й цифрові продукти”, пише Міністр.

Навчання проходить на реальних кейсах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія за допомогою ШІ генерує контент, щоб вплинути на вибори у США

“Учасники створюють пісні, пишуть тексти, доглядають за рослинами та навіть ремонтують зламані прилади за допомогою штучного інтелекту”, додає.

Щоб записатися на курс, потрібно пройти тест в телеграм-боті та отримати посилання на реєстрацію. Система також надасть кілька корисних посилань на пабліки про IT-новини України та світу та канал з бізнес-кейсами.

Кілька користувачів ChatGPT повідомили цими днями на Reddit про те,що чат-бот першим починав розмову з ними. В одному випадку чат-бот першим ініціював розмову з користувачем, аби спитати, як пройшов його перший тиждень навчання. В іншому спитав, як користувач почувається і чи зберігаються у нього симптоми хвороби.