Як підготувати автомобіль до змін погоди восени

Головна Сторінка » Як підготувати автомобіль до змін погоди восени

Восени варто заздалегідь підготувати автомобіль до змін погоди.

Рекомендується перевірити вміст багажника і додати кілька необхідних речей, які допоможуть водієві вхолодну пору року, пише Автопілот.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підготувати туї до зими: п’ять обов’язкових дій восени

Скребок для льоду тащітка. Осінні ночі можуть принести несподівані заморозки, і вранці водій може виявити на склі автомобіля шар льоду. Скребок і щітка для снігу допоможуть швидко очистити авто від льоду та снігу.

Лопата. Не чекайте, поки випаде перший сніг.Краще заздалегідь покласти лопату в багажник, щоб бути готовим до будь-якої ситуації. Лопата знадобиться, якщо потрібно буде розчистити шлях або вирити автомобіль із снігових заметів.

Зимова куртка. У разі раптового похолодання або поломки автомобіля далеко від дому теплий одяг буде просто необхідним. Зимова куртка в багажнику стане в нагоді, якщо доведеться чекати допомоги в холодну погоду.

Зарядний пристрій для смартфона. Не забудьте покласти зарядний пристрійдля телефону в бардачок. В холодну пору року батарея смартфона розряджається швидше, тому зарядник може стати рятівною річчю в непередбаченій ситуації.

Міні-піца у формі гарбуза – це не лише смачно, а й оригінально. Така страва може стати ідеальним перекусом протягом дня.

Цей маленький кулінарний шедевр сподобається як дітям, так і дорослим. Окрім того, така піца є ідеальним варіантом для тематичних святкових столів.