Ф’юрі про реванш з Усиком: “Збираюся нокаутувати цього з*сранця”

Головна Сторінка » Ф’юрі про реванш з Усиком: “Збираюся нокаутувати цього з*сранця”

Під час майбутнього поєдинку-реваншу із чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком (22-0, 14 КО) Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) не хоче перемагати суддівським рішенням.

Він заявив, що має перемогти нокаутом, повідомляє Talk Sport.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій-реванш Усик – Ф’юрі: букмекери назвали фаворита поєдинку

“Усе дуже просто. Я повинен нокаутувати цього з*сранця, і це не секрет. Я вважаю, що перебоксував його в першому бою. Я впевнений, що переміг його за очками, але цього разу я не буду виходити туди заради перемоги суддівським рішенням”, – сказав Ф’юрі.

Він також впевнений, що “дуже добре відбоксував у першому бою з Вайлдером”. Однак, стверджує, що судді несправедливо віддали перемогу супернику.

“Я зробив те ж саме в іншому поєдинку, який провів 3-4 місяці тому. У другому бою з Вайлдером я вийшов, щоб нокаутувати цього з*сранця, і ми знаємо, що сталося. У другому поєдинку з Усиком я також збираюся нокаутувати цього з*сранця”, – сказав Ф’юрі.

Тайсон Ф’юрі почне підготовку до реваншу з Олександром Усиком за шість тижнів до бою. Реванш між Усиком та Ф’юрі відбудеться 21 грудня у Саудівській Аравії.

Перший бій завершився перемогою Усика роздільним рішенням суддів.