Камалія розказала, як на її розлучення вплинула донька чоловіка від першого шлюбу

Головна Сторінка » Камалія розказала, як на її розлучення вплинула донька чоловіка від першого шлюбу

Українська співачка Камалія розповіла, хто вплинув на її розлучення з чоловіком – Мохаммадом Захуром.

В інтерв’ю “Фокус” артистка зазначила, що велику роль у розриві відіграла донька бізнесмена від першого шлюбу – Тетяна.

“Я вважаю, що на наш шлюб вплинули численні образи, які повторювалися неодноразово. Однією з великих помилок Захура було те, що він привів нас під один дах зі своїми дітьми від першого шлюбу. Якщо з його сином у мене склалися добрі стосунки, то його донька від самого початку ставилася до мене ревниво і, навіть не знаючи мене, не бажала ні знайомитися, ні спілкуватися”, – пригадала виконавиця.

Додала, що на початку війни відмовлялась жити з Тетяною під одним дахом, але на цьому наполіг Захур.

“У нас із дочкою Захура почалися конфлікти. Вона постійно втручалася в нашу сім’ю, створювала мені неприємності. Я розповідала про це Захуру, але він не хотів вірити. Після кількох конфліктів Захур не бажав ображати своїх дітей. Я ж очікувала підтримки від нього як від законного чоловіка і батька наших дітей. Коли стався останній конфлікт, ситуація дійшла до того, що ми майже почали сваритися фізично. Я зібрала речі, заявила, що більше не повернуся сюди, і поїхала назад до України”, – поділилась зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Козловський розказав, коли почав зустрічатися з піарницею

За словами Камалії, останньою краплею стало те, що донька Захура почала втручатися у виховання її доньок – Арабелли та Мірабелли.

“Мої діти приїхали наприкінці 2022 року до України на зимові канікули і розповіли: “Мамо, вона сказала, що коли ми повернемося, вона нам підстриже волосся”. Я була шокована тим, що без мого дозволу вирішують такі речі щодо моїх дітей. Коли я запитала Захура, чому ухвалюються такі рішення без мене, він емоційно відповів: “А що ти хочеш? Ти хочеш, щоб я кинув свою дочку? Тоді я швидше розлучуся з тобою, ніж кину її”. Це була остання крапля, після якої я вирішила розлучитися”, – підсумувала співачка.

Раніше Камалія з колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром влаштували розкішне святкування дня народження доньок. Вечірку організували в Києві. Подвір’я прикрасили фотозоною з рожевими кульками. Кондитери спекли двоярусний торт, прикрашений свічками, кубками, квітами та малюнками коней. Судячи з кадрів, на святкування запросили найближчих.