Генштаб назвав чотири напрямки, де найбільше бойових зіткнень

Головна Сторінка » Генштаб назвав чотири напрямки, де найбільше бойових зіткнень

Сьогодні на фронті відбулося 74 бойових зіткнень.

Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі і руйнують плани росіян. Російські окупанти активно діють на Покровському, Курахівському, Куп’янському і Лиманському напрямках. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Покровському напрямку 14 разів розпочиналися зіткнення різної інтенсивності. Тривають бої у районах Лисівки і Селідового. Авіація російських окупантів протягом дня вдарила вдарила керованими авіабомбами по Чунишиному.

На Курахівському напрямку поблизу Цукуриного, Гірника, Георгіївки, Костянтинівки і Катеринівки протягом дня відбулось 17 бойових зіткнень, тривають п’ять ворожих атак.

На Куп’янському напрямку ворог протягом дня намагається просунутися до наших позицій у районах десяти населених пунктів.

Дев’ять ворожих атак тривають неподалік Синьківки, Новоосинового, Курелівки, Новоселівки, Колесниківки і Стельмахівки. Загалом на напрямку зафіксовано 17 боєзіткнень.

Агресор збільшив кількість атак до десяти на Лиманському напрямку, атакував поблизу Греківки, Невського, Новосадового і у Серебрянському лісі. Тривають три боєзіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден скликає світових лідерів на 25-й Рамштайн

Російські терористи завдали авіаударів по прикордонних районах Сумської і Харківської областей, також ворог обстріляв із артилерії низку населених пунктів у двох областях.

Російські авіація завдала 10 ударів, застосувавши 12 КАБів, по Курській області РФ.

На Харківському напрямку – дві ворожі атаки у районах Вовчанська і Стариці. Тривають бої. Ситуація контрольована.

На Краматорському напрямку наші захисники відбивають атаки окупантів біля Часового Яру і Григорівки. Українські воїни відбили ворожий наступ в напрямку Ступочок.

На Торецькому напрямку відбулося сім штурмів у районах Торецька і Щербинівки, де зараз ворог здійснює два штурми.

На Времівському напрямку ворожа авіація завдала п’ять ударів у районах Богоявленки, Темирівки, Новодарівки та Урожайного.

На Оріхівському напрямку відбулось три безуспішних для окупантів бойових зіткнення у районі Малих Щербаків та Новоданилівки. Ворог завдав ударів КАБами по Запоріжжю.

Українські війська контролюють ситуацію і виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення та у тилу, повідомив Генштаб.

“Приєднуйтеся до Сил оборони. Переможемо. Слава Україні”, – звертається Генеральний штаб ЗСУ.

Вчора на фронті було 189 боєзіткнень. На Покровському напрямку українські воїни зупинили 43 штурмових і наступальних дій агресора.

За 950 днів втрати російських окупаційних військ становили 654 430 осіб, 17 547 броньованих машин, 8883 танка, 369 літаків, 328 гелікоптерів, 28 кораблів/катерів, підводний човен.